Célom, hogy visszakerüljek a nemzeti csapatba

2021. július 19. 09:49

Amikor felhangzott a Himnusz a portugálok elleni mérkőzés előtt, potyogtak a könnyeim, mert fájt a szívem, hogy nem lehetek lent a gyepen. Interjú.

2021. július 19. 09:49
Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs
Nemzeti Sport

Megszokott fordulat ez a bizonyos jó közösség, de szemtanúja voltam, amint az autójával megfordult a parkolóban, és a fiatalabb játékosok végig kommentálták a manővert. Segítsünk, van benne benzin, nekimentél a mögötted lévőnek – ilyenekkel viccelődtek.

Persze, megy a vérszívás, ez így van jól! Ne féltsen, amennyit kapok a srácoktól, annyit adok is, de tényleg jól érzem itt magam, és örülök, ha a fiatalabbak nem azt érzékelik, hogy itt van valaki, akihez nem lehet hozzászólni, hanem nyugodtan poénkodhatnak velem, tudják, nem lesz sértődés. Az is igaz: egy bizonyos határon nem megy túl az ugratás, a tiszteletet megkapom, igaz, meg is adom mindenkinek.

Hamarosan kezdődik az NB I-es bajnokság.

Alig várom, hogy az új kispesti arénában pályára lépjek! És a többi, megújult, megszépült stadionban is ott akarok lenni, izgatott vagyok, nagyon remélem, hogy sok néző lesz a debreceni és az idegenbeli mérkőzéseken is. Kíváncsi vagyok, csaknem másfél évtized elteltével milyen lesz újra a magyar élvonalban futballozni.

Talán nehéz kérdés: milyen érzésekkel nézte az idei Eb mérkőzéseit?

Egy voltam a tizenötmillió büszke magyar drukker közül! Elfogadtam, hogy nem lehetek ott a pályán, de nem akartam elbújva, behúzott függönyök mögül televízión nézni a meccseket, kimentem a Puskás Arénába szurkolni. Sőt, a srácok hívtak a nézők vonulására is, de az talán furcsa lett volna, ám a stadionban ott akartam lenni. Kapcsolatban voltam néhány játékossal, gratuláltam nekik, tényleg büszke voltam mindhárom mérkőzés után a válogatottunkra! Nem tagadom: amikor felhangzott a Himnusz a portugálok elleni mérkőzés előtt, potyogtak a könnyeim, mert fájt a szívem, hogy nem lehetek lent a gyepen, megrohantak az emlékek, de tudomásul vettem a kapitány döntését – a másodosztályból nem válogat. De feljutottunk, és célom, hogy olyan teljesítménnyel segítsem a Lokit, hogy azzal visszakerüljek a nemzeti csapatba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. június 26. 19:45
Lehet ekézni Balázst, de jelenleg az egyik legjobb focista az országban.
luzitanxaver
2022. június 12. 00:04
Pontosan. A PSV-ből kis túlzással mehetett volna bárhova, vitte volna a Villareal, a Hertha de még a Villa nélküli Realról is ment a pusmogás. Elment az Anzsiba. Nyilván megérte neki és (főleg) Vörösbaranyinak is - most lehet viselni a következményeket.
rugovics tibusz
2022. június 12. 00:04
Ne már, Zsuzsi! Nem hiányzol te onnan.
Tiszafa
2022. június 12. 00:04
34 és fél éves, most. A PSV-ben játszva ő volt az akkori legjobb magyar játékos. A PSV- ből eljött és másfél év alatt úgy leadta, hogy már se beadni, se passzolni nem tudott. A mai fiatalokkal szemben esélye sincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik