A Klubrádió elhallgattatása a Médiatanács célja

2012. április 20. 13:21

Klubrádió
Stop
Ezzel a lépésével a Médiatanács megerősítette azokat a feltételezéseket, amelyek szerint nem a korrekt eljárás, hanem a Klubrádió elhallgattatása az elsődleges célja.

A Klubrádió első fokon, nem jogerősen megnyerte a 92.9 MHz frekvenciával kapcsolatos pert. Ítéletével a bíróság létrehozta a frekvenciahasználati szerződést.

A Médiatanács egy közleményben azt nyilatkozta, hogy azért fellebbez a Klubrádió érdekében is, mert szerinte fontos részletek nincsenek tisztázva az ítéletben, elsősorban is a szerződés dátuma. Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy fellebbezésében a hatóság az első fokú ítélet teljes megsemmisítését kérte az Ítélőtáblától.

Ezzel a lépésével a Médiatanács nemcsak a saját közleményében állítottakkal került súlyos ellentmondásba, hanem megerősítette azokat a feltételezéseket, amelyek szerint nem a korrekt eljárás, hanem a Klubrádió elhallgattatása az elsődleges célja.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezzel a lépésével a Médiatanács csak azt teszi, mint bármely perbe fogott: fellebbez. Várjuk ki a végét, nem kell előre károgni!

Ott a hullámkereső, meg a kikapcs gomb az elhallgattatáshoz..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés