Továbbra sem tudni, miért tűnt el Gyurcsány a TikTokról

2024. január 16. 09:46

Lesz folytatása a Gyurcsány-shownak?

2024. január 16. 09:46
null

Gyurcsány Ferenc még tavaly október 9-én egy viccesnek szánt videóval jelezte, hogy megérkezett a TikTokra, ám úgy tűnik, nem tartott sokáig a lendület. Ezt jelzi, hogy a DK szellemi atyja utoljára december 20-án jelentkezett videóval a platformon. Azóta néma csönd. Mindez azért is feltűnő, mert közben más közösségi oldalakon nem tört meg a lendülete. Nagyon úgy tűnik a Gyurcsány-show nem jött be ezen a platformon, ezt jelzi, hogy csupán 19 ezer követőt tudott összegyűjteni október óta.

A Mandiner megkérdezte telefonon Wirsching Viktóriát, a Demokratikus Koalíció kommunikációs igazgatóját, hogy miért tűnt el Gyurcsány Ferenc a platformról.

Ő egy órán belül választ ígért, ám később már nem vette fel a telefont.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. január 16. 20:58
Azt látni kell, hogy ez az ember (?) klinikai eset. Egy veszélyes, praktizáló elmebeteg. Normális társadalmakban az ilyeneknek a zártosztályon a helye. A jelenlegi kormánykoalíció egyik legnagyobb mulasztása, mindhatni bűne, hogy Gyurcsány szabadlábon van. A 2006-os események tükrében a fegyházbüntetését kellen töltenie és nem grosszálni a magyar közéletben. És akkor még nem is beszéltünk a többi köztörvényes disznóságáról, a trükkök százairól, hazugságokról.
hátakkor
2024. január 16. 18:41
Dobreva Klein transz és idióta férje is az.
KBA98
2024. január 16. 17:28
Fonnyad már erősen!
DeGar
2024. január 16. 16:32
Először idős néninek néztem, csak utána esett le, hogy Gyurcsány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!