Meglepő helyről érkezhet a pofon: sajátjai lökhetik a villamos elé Karácsony Gergelyt?

2024. május 07. 08:57

Rengeteg dokumentum jutott a Mediaworks birtokába.

2024. május 07. 08:57

Nyitókép: MTI/Ilyés Tibor

 

A Magyar Nemzet kedden arról számolt be, hogy érdekes beszélgetésrészleteket tartalmazó felvételeket, belső levelezéseket és egyéb dokumentumokat tartalmazó csomagot juttatott el egy ismeretlen forrás a Mediaworkshöz. 

A jelentős mennyiségű leleplező információt vélhetően Karácsony Gergely közvetlen környezetéből szivárogtatta ki valaki

 – írta a lap.

A cikkből kiderült, hogy jelenleg is zajlik az információs csomag feldolgozása, és a következő napokban egy cikksorozatban tárják majd olvasóik elé a leleplező anyagok alapján, hogy 

miként működik Karácsony Gergely és a „baloldal belső világa”.

Taktikázás, egyezkedés, helyezkedés

A Magyar Nemzet előzetesen ismertette, hogy a birtokukba került hangfelvételeken maga Karácsony Gergely és közvetlen környezetébe tartozó politikustársai hallhatók. Többek között a Párbeszéd vezetőségének tanácskozásait rögzíthette egy jelenlévő, aki egy csomag részeként eljuttatta a sajtónak az anyagokat.

A rögzített beszélgetéseken 

Karácsony és kollégái ellenzéki taktikázásról és egyezkedésről, a baloldali összefogáson belüli helyezkedésről, 

a főpolgármester kampányainak külföldi finanszírozásról, és az önkormányzati, illetve az európai parlamenti választásokra való felkészülésről is szót ejtenek – sorolták.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiderül, hogy működik a baloldal fővárosi gépezete

A csomag feladója egy olyan belső levelezést is elküldött a lapnak, amelyekben Karácsony Gergely és bizalmi köre egyeztet a 99 Mozgalom finanszírozását érintő ügyekről.

A kiszivárogtatott e-mailekből, valamint feljegyzésekből kiderül, 

hogy épül föl és kik a kulcsszereplői annak a struktúrának, amellyel Karácsonyék a külföldről érkező kampányfinanszírozást igyekeztek lepapírozni.

 Továbbá a Mediaworkshöz elküldött pakk tartalmaz olyan üzleti ajánlatokat is, amelyek Karácsony Gergely online kampányának digitális hátterét fedik fel. 

A dokumentumokból kirajzolódni látszik az is, milyen támogatást kaphatott Karácsony Gergely a Bajani Gordon-féle DatAdattól.

A Magyar Nemzet összeállításának végén úgy fogalmazott: a birtokukba került nagy mennyiségű belső információ alapján a következő időszakban lehetőségük lesz pontosan felvázolni, hogyan is működik a baloldal fővárosi gépezete.

 

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­­z­i n­i­­m­­­f­­o­m­á­n­­i­­á­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
aquaszi
2024. május 07. 22:27
Úgy látszik, nem csak Zuglóban akarják elásni.
Szuperszig
2024. május 07. 22:05
Karógeri mehet vissza Nyírtassra kóser sót csomagolni. Ott nem kell se számolni, se olvasni, se tudni bármiről is.
iimre
2024. május 07. 17:41
"gilou-au-clavier máj07. 09:33 A Fidesz régóta nem látott vereséget fog szenvedni a fővárosban." :DDD Minden lehet, de ez a nemzeti kormányt nem érinti. Lásd: https://hvg.hu/itthon/20191023_onkormanyzati_valasztasok_szamai_hallgat_a_mely "A meglepőnek tartott önkormányzati választás után az ellenzéki közvélemény érzülete és a voksolás által kirajzolt valóságos kép nagyon eltér egymástól. A tarka nagyvárosi világ alatt egy szinte mozdulatlan Magyarország található, a politikai erőviszonyok pedig jóformán megegyeznek a korábbi választást követővel." :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!