Itt a magyarázat: ezért paroláznak az ellenzéki influenszerek az amerikai nagykövettel

2024. május 12. 13:13

„Az amcsi balosok rosszat akarnak ugyan, de egyáltalán nem hülyék” – fogalmazott videójában Trombitás Kristóf.

2024. május 12. 13:13

Nyitókép: YouTube

A fél magyar internet kiakadt azon, hogy Dancsó Péter beleszállt a belpesti liberális influenszer-szektába. Pamkutya, a Jólvanezígy, Szirmay Gergő mind-mind arról kezdtek el beszélni, hogy ők ugyan járnak az amerikai nagyköveti vacsorákra, de ott nem politizálnak.

Mi a célja az amerikai nagykövetnek ezekkel a vacsorákkal? Tényleg baloldali influenszer-hadsereget épít?

– tette fel a kérdést Trombitás Kristóf legújabb tényfeltáró videójának leírásában. Az újságíró alaposan körbejárta a témát, a videó végén pedig egyértelmű válaszokkal szolgált arra a kérdésre is, hogy valójában mire használhatja az influenszereket David Pressman.

Ezt is ajánljuk a témában

Trombitás Kristóf szerint az amerikaiak a magyar influenszereken keresztül tudják új társadalmi rétegekhez eljuttatni az üzeneteiket, „és ha szépen , lassan és ügyesen elkezdik nyomni őket arra, hogy legyenek minél nyíltabbak, akkor az olyan parasztvakító cuccok, mint a Pressmann-vacsik, erre nagyon jó kapaszkodót nyújtanak. 

Az influenszerek meg azt hiszik, hogy tényleg számítanak

– fogalmazott videójában Trombitás, aki úgy látja: „az amcsi balosok rosszat akarnak ugyan, de egyáltalán nem hülyék”. Eddig a Telexen és a 444-en keresztül juttatták el az emberekhez az összes exportálandó progresszív ideológiát, azonban módszert váltva – vagy kiegészítve – most úgy döntöttek, hogy az említett sajtóorgánumok mellé behozzák még a „tiszta arcú, virágmezőkön ugráló igazságőrzőket és igazságosztókat, akik legitimálják az amerikai narratívákat” – fejtette ki Trombitás Kristóf. A videót a cikkünk elején tudják megtekinteni!

 

Összesen 387 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2024. május 12. 19:19
Mondjuk akit a vispertónin keresztül manipulálni tudnak, annak úgyis mindegy ..
FeketeFehér
2024. május 12. 18:57
Trombitás, a közpénzből fizetett Megafos influencer bele akart csapni a lecsóba, de melléütött. :)))))
Finale
2024. május 12. 17:41
Torokbalint,ez elegge kinos,hogy meg ezt sem tudod de azert van keped szamonkerni. Schmidt Maria mint a Terrorhaz vezetoje es a holokauszt megemlekezes szervezoje jelent meg NEM pedig maganszemelykent mint a tobbiek! EZ oriasi kulonbseg!! Ez a feladat kotelezettsegekkel jar es ilyenkor senkit sem erdekel mi a maganvelemenye.Itt Amerika es Magyarorszag emlekezett meg a veszkorszakrol. ERTHETO ?
torokbalint
2024. május 12. 17:17 Szerkesztve
SCHMIDT MARISCHKA ERRŐL MIT NYILATKOZOTT? MIT KERESETT PRESSMANNÁL SZÉDER-ESTEN???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!