Váratlan fordulat: egykori DK-s vezetővel találkozott Magyar Péter Baján

2024. április 25. 14:10

A Bácskaiak a városért Egyesület színeiben a Magyar Jelen szerint sok korábbi DK-tag is jelen van.

2024. április 25. 14:10

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Magyar Péter azzal a László Károllyal állt össze Baján, aki korábban Gyurcsány Ferenc pártjának helyi vezetője, illetve a város alpolgármestere volt a baloldali összeborulás elején – szúrta ki a Magyar Jelen.

A lap információi szerint László Károly hatalmi harcok miatt került távolabb a „húsosfazéktól”.

Kilépését idén februárban jelentette be közösségi oldalán. Mint fogalmazott, döntését „nehéz szívvel, ám alapos gondolkodás és megfontolás után hozta meg”. Ezért most egy civilszervezet, a március elején alapított Bácskaiak a városért Egyesület színeiben indulnak a választáson. A szervezetben a lap szerint sok korábbi DK-tag is jelen van.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog

Idézőjel

Ha valaki szembesít az aljas, becstelen hazugságaiddal, az miért propaganda, te nyomorult kis fasz?

***

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­g­­ö­­­s­ ­l­­­á­­­n­y­­o­­k­­ ­­­v­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
manitowoc
2024. április 26. 10:17
Sulammit 2024. április 25. 14:35 "A kis tökmag, hiába zselézi fel a haját, akkor is csak egy tökmag marad." És ahhoz mit szólsz, hogy Varga művésznő - tűsarkú cipőben! - alacsonyabb még a (NEM felzselézett hajú) "kis tökmag"-nál is. Nézd csak: https://www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2020/01/ev-sportoloja-gala-emlekezetes-pillanatokban-ezuttal-sem-volt-hiany-fotok
The Loner
2024. április 26. 06:59
A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 A FIDESZ 50 SZÁZALÉKON !!!
The Loner
2024. április 26. 06:59
A FIDESZ 50 százalékon !!! 🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺🤣🤣💪🏻💪🏻💪🏻✌️✌️✌️🇭🇺🇭🇺🇭🇺 ( kölcsön vettem ) :)) A progresszív-liberális média kinyírta az összes progresszív és/vagy liberális pártot. (Hont András ) A pártot választani tudó biztos szavazok körében FIDESZ 50 % A pártot választani tudó biztos szavazok körében második a NŐVERŐ ELMEBETEG gitt egylete 26 % Forrás : Iránytü
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!