Újabb mérföldkőhöz érkezett az MCC

2024. április 09. 15:33

Egy nagy múltú gyógyszeripari céggel írtak alá együttműködési megállapodást.

2024. április 09. 15:33

Nyitókép: MCC Facebook-oldala

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Facebook-oldalán számolt be arról, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek: 

együttműködésre léptek a nagymúltú Béres Gyógyszertár Zrt. gyógyszeripari céggel.

Az erről szóló megállapodást Béres József, a cég elnöke, Béres Marcell alelnök és Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója együtt írták alá az MCC budapesti központjában.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­ö­s­­ ­l­­­á­­n­­­y­­­o­k­ ­v­­á­r­­­n­­­a­k­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
SABOTAGE
2024. április 10. 06:09
Tenyészteni fogják a pedofideszeseket, ez a cél!!! Undorító ami ebben az országban megy! Itt csak szar és szar között lehet választani, pedofidesz vagy buzernyák ellenzék!!!!Rohadjanak meg az ilyen magukat politikusoknak képzelő szardarabok!!!
benedek77
2024. április 09. 18:33
Merték volna nem aláírni…
gilou-au-clavier
2024. április 09. 17:32
A Béresnek komolyan vehető gyógyszeripari-farmakológiai tudása és know-howja, amivel kurrens, klinikai vizsgálatokon sikeresen szereplő, akár több milliárd dolláros piaci potenciálú gyógyszert vagy terápiát ki tudnának fejleszteni, lássuk be, nincsen. Néhány MCC-s szervilis bölcsész pártseggnyalótól, akik a magyarság mint proxy brand marketingelését végzik, nem fognak potyogni a Richter kariprazinjához hasonló originális készítmények. Ahhoz ugyanis valódi szakemberek kellenek, akik a bölcsészkedés helyett valódi, originális gyógyszerkutatást végeznek, csak őket nem az MCC pártfőiskolán képezik. Azt, hogy MCC, meg Mátyás Király, stb. külföldön, a világ terápiás gyógyszerpiacán pont telibeszarják. Nem elég az, ha a szarba beletűzünk egy trikolort és waouh, húdefasza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!