Nagy bejelentést tett az ATV vezérigazgatója

2024. április 01. 12:35

Nagyon jó hírt közölt a csatorna népszerű műsoráról Németh S. Szilárd.

2024. április 01. 12:35

Nyitókép: Facebook

 

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója bejelentette, hogy új évadot kap a Géniusz című, immáron kétszeresen is az év legjobb vetélkedőjének választott tudásalapú kvízműsor – írja a Media1.

Az ATV vezérigazgatója a bejelentést a Televíziós Újságírók Díja gáláján tette meg, azt követően, hogy a Gundel Takács Gábor vezette műveltségi vetélkedő immáron a 2. alkalommal kapott díjat a tévés újságírók zsűrijétől és lett az év vetélkedő műsora.

A nagysikerű kvíz negyedik évadát ősszel lehet majd megtekinteni az ATV-n.

„Az ATV történetének egyik legsikeresebb produkciója a Géniusz. Örülünk, hogy rengetegen nézték az eddigi évadokat, a nézők és a szakma is elismerte a produkció értékét. Mindezek hatására úgy döntöttünk, hogy ősszel több epizóddal és új játékosokkal tér vissza a képernyőre a népszerű vetélkedő” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­á­­n­y­­o­­k­ ­­v­­­á­r­­n­a­k­­­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
pesszimista
2024. április 01. 16:43
Az ATV politikai elemző műsoraink sztárja Szőllősi Györgyi. Ehhez miden adottsága megvan szép, okos, rafinált igazi profi TV-s. De vannak fanyalgók, akik még a kákán is csomót keresnek Ezek azt mondják , hogy ő a Hír TV-től illetve aTV-1tők ment oda, ami a mostani állásával ellentétes szellemiségű. Azt állítják ha megszűnne az állása, akkor lehet hogy a Klub rádiónál, vagy az induló Mi Hazánk TV-nél kötne ki ,s ugyan így szerepelne. Ez olyan mintha Erős Antónia egyik napról a másikra a TV- 1 -en kötne ki. Őt ezért biztosan média kurtizánnak neveznék
goldie-2
2024. április 01. 14:07
Hú meg ha.
zakar zoltán béla
2024. április 01. 14:06
Gundel igen sokarcú. Érdemes lenne betenni a Civil a pályán-ba partjelzőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!