„Ilyen mértékű pofátlanság előtt már megemelem a kalapom” – ismét odaszúrt Magyar Péternek Hont András

2024. április 10. 17:16

A publicista közösségi oldalán nyilvánította ki a véleményét.

2024. április 10. 17:16

Nyitókép: BALINT SZENTGALLAY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Hont András publicista közösségi oldalán nyilvánított ismét véleményt Magyar Péterről. 

Varga Judit exférje, aki egyre komolyabb szerepet tölt be a közéletben, legutóbb azt nyilatkozta, 

Hozzám ne csatlakozzanak a NER-ből kiugrók!”

Hont erre azt írta: 

Ilyen mértékű pofátlanság előtt már megemelem a kalapom”.

Majd kommentben mindehhez azt fűzte hozzá, hogy az egykori diplomata mindezt azután jelentette ki, hogy „mártírt faragott egy minisztériumi háttérintézményből kirúgott ürgéből, akinek többek közt az volt a feladata, hogy a miniszternek állítson össze beszédeket. Bámulatos” – fogalmazott.

A vonatkozó bejegyzést és kommentet alább tekintheti meg:

„Magyar Péter egy médiahype”

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Hont András Magyar szombati tüntetése „sem hozta igazán lázba”. 

Facebook-oldalán tömören csak annyit írt a tüntetésről: 

És?”

Ezt is ajánljuk a témában

Még korábban pedig arra hívta fel a figyelmet az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy véleménye szerint „Magyar Péter változatlanul egy médiahype, ami rá fog égni a médiára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lordzoltanus
2024. április 11. 13:31
Kérünk még sok Magyar Péter cikket. Jó reklám neki. :D
birono70
2024. április 11. 07:03
Ennek a valaminek egy nagy baja van: az, hogy nem ő ül RogánTóni helyén. Gratulálok a sok idióta "szavazójának". Megérdemlitek. Még a messiásotok is egy olyan ...., akit a Fidesz nevelt ki, de ott nem kellett.
alexandrosz-2
2024. április 10. 21:52
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
5m007h 0p3ra70r
2024. április 10. 21:23
»Menhetten 2024. április 10. 19:41 "...az időközben baloldali politikussá vált volt férjem..." Na, ezek, tutira nem Varga Judit szavai. Magyar szerint Varga tollát Rogán fogja..« Valami nem azért nem igaz, mert valaki azt állítja hogy nem igaz. Ezt csak a jótanácsként mondom. Egy olyan ember szavainak akarsz hitelt adni, aki négy hete azt állította nincsenek politikai ambíciói, ma meg vásárolt magának egy pártot. Lesznek még durvább bazugságai is, amikor politikailag aktív lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!