Havas Henrik lett Gattyán György médiabirodalmának elnöke

2024. április 16. 08:57

A tévés korábban elmondta, hogy őt pénzzel nem lehet motiválni, munkát se keresett soha.

2024. április 16. 08:57

Nyitókép: Facebook

A Blikk arról ír, hogy Havas Henrik feladata a frisshirek.hu online portál olvasótáborának, illetve a hozzá tartozó YouTube-csatorna nézőszámának növelése lesz. Havas Henrik úgy fogalmazott, hogy igényes, szórakoztató lapot akar. A tévést azzal is 

megbízták, hogy állítson fel egy oknyomozó újságírókból álló, független szerkesztőséget, amely politikai, gazdasági érintettségű korrupciógyanús ügyeket dolgoz majd fel.

„Az első sikereimet én is ezen a területen értem el. Nehéz műfajról van szó, ezért is keresünk felkészült, elkötelezett újságírókat, és a munkájukhoz próbáljuk megteremteni a szakmai, technikai, anyagi feltételeket” – mondta a projektről Havas.

Mint kiderült, 

a frisshirek.hu és az oknyomozó projekt mögött szintén Gattyán György áll, akinek a vagyonát tavaly év végén a Forbes 424 milliárd forintra becsülte.

Havas Henrik a Blikknek elmondta: nem tudja, milyen az egyszerű nyugdíjas élet, de most van ideje, a feladat pedig érdekli. 

Korábban a 24.hu-nak Havas arról beszélt, hogy őt pénzzel nem lehet motiválni, munkát se keresett soha:

 „Engem felkérnek, aztán vagy igent mondok, vagy nemet.”

 Elmondta: „nézzünk rá a Fidesz-sajtóra és az abba beolvadó közmédiára. Csupa tehetségtelen, bármire képes genyó.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­­k­ ­­­v­­­á­­­r­­n­­a­k­­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
vapepe
2024. április 16. 16:00
Hátha leesik egy kis Jázminka, Annácska már nem pálya.
atti64
2024. április 16. 14:10
KÁDÁRISTA CSÖKEVÉNYEK PUSZTULJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zlorinczi
2024. április 16. 13:35
Ez tényleg tévés? Lenne valakinek elérhetés hozzá? Nagyanyám készülékében kiment a képcső, ez talán megjavítaná. Ahogy elnézem, inkább a régebbi készülékek környékén találhatná fel magát. Ha, esetleg tényleg akarna dolgozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!