Antifa, vasdorong, szétvert koponyák

2024. április 08. 17:52

Mit mondhatnánk? Pszichopaták mindig is voltak és lesznek is köztünk.

2024. április 08. 17:52
Deme Dániel
Deme Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

 

„Hát akkor meg is van a bűnös az Antifa-ügyben: a magyar igazságszolgáltatás. A nyugati társadalmakban ma óriási divatnak örvendő áldozat és elkövető közötti szerepcsere tökéletes példájának lehettünk tanúi most is, miután egy milánói bíróság kiengedte az egyik állatias szadizmussal ártatlan emberekre támadó szélsőbaloldalit, és elutasította kiadatását Magyarországnak.

Szerintük ugyanis itt a várható büntetése aránytalanul súlyos lett volna, és a magyar börtönkörülmények is olyan rosszak, hogy ez negatív hatással lett volna az amúgy nyilván teljesen kiegyensúlyozott elmeállapotú Gabriele Marchesi mentális egészségére.

Szerintük Marchesi csak egyszerűen egy »felhergelt fiatalember«, és a tárgyalás annyira összetett és hosszadalmas lehetne, hogy szegény mimózalelkű kis rosszcsontnak valamelyik alapvető joga sérülhetne. A bírói döntésre a szabadlelkű forradalmárunk is úgy reagált: »Boldog vagyok«. És mi is lehetne ennél fontosabb, mint hogy anyuci kis Gabrieléje boldog és elégedett legyen, semmi se zavarja meg némi erőszakkal, politikai extrémizmussal és szadista örömökkel elköltött felhőtlen hétköznapjait? Vasdorong, szétvert koponyák: igazi dolce vita. Mit mondhatnánk? Pszichopaták mindig is voltak és lesznek is köztünk, akik képtelenek az empátiára, a felelősségtudatra, cselekedeteik másokra kiterjedő hatásának feldolgozására. De az olasz bíróságot nem nagyon értem. Nagyon jól tudják, hogy egy gyors ellenőrzés is elég ahhoz, hogy lássuk, az olasz börtönviszonyok rosszabbak a magyar körülményeknél. És ugyan nem engedjük haza hétvégére az erőszakolókat és drogbárókat, mint a svédek, de ez is csak azért van, mert nálunk még mindig a törvénytisztelő polgárok boldogsága, illetve igazságszolgáltatásba vetett hitük és biztonságuk szavatolása a fő prioritás.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­ö­­s­­ ­l­á­­n­­­y­­o­­­k­ ­v­á­­­r­n­­a­k­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 10. 08:25
A zsidó kommunista támadók közül 13 nevét nem kötötték az orrunkra a zsidó és cigóvédő szemkilövők. A moszados titkosszolgák nem találják őket sehol, a hazai segitőiket, kalauzaikat, szervezőiket se. Haza se hoztak egyet se, hogy biró elé legyenek állítva. Nácikat hajkurásznak 79 ève. Szarnak a magyarokra. Rohadjanak meg a zsideszes főnökeikkel együtt!
kovalski
2024. április 09. 17:59
Kevély képmutató nyugati arrogancia! Ha magyar büntető szakasz bóklászna olasz, német vagy belga emberek után az utcán és agyba-főbe vernék őket a ruházatuk és kapucnis melegítőjük alapján random! Mit szólna hozzá a külföldi sajtó, hogy komentálnák az eseményeket?
Egyszeriember
2024. április 09. 07:39
Ezeket a dolgokat idegen nyelven kéne terjeszteni külföldön. Minden lehetséges fórumon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!