Újabb mérföldkőhöz érkezett a Ludovika

2024. március 19. 18:54

Nemeskürty István nevét viselő tanárképző kar indul az NKE-n – jelentette be Orbán Balázs.

2024. március 19. 18:54

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

„Magyarország egyik legújabb és legmodernebb, ám az elődintézményeit tekintve rendkívül jelentős hagyományokkal rendelkező egyeteme a jövőben a tanárképzésbe is bekapcsolódik” – ismertette Orbán Balázs a Facebook-oldalán.

A miniszterelnök politikai igazgatója arra is kitért, hogy „a Nemzeti Közszolgálati Egyetem feladata a magyar állam működtetésében legfontosabb szerepet vállaló szakemberek képzése, 

a tanári pálya pedig éppúgy a része ennek a közszolgálatnak, mint az egyetem által oktatott többi hivatás”

Fókuszban az identitáserősítés és a közösségszervezés

„A Nemeskürty István nevével fémjelzett kar elindításával célunk egy olyan gyakorlatorientált, mentortanárok által támogatott, kis létszámú csoportban működő képzés létrehozása, melynek keretében egyaránt van lehetőség pedagógus- és bölcsészdiploma megszerzésére” – írta.

Orbán Balázs hozzáfűzte: „kiemelt cél továbbá az is, hogy 

az egyetem képzésein végző tanárok, pedagógusok korszerű, időtálló, identitáserősítő tudást adjanak át a diákjainknak, 

és az oktatási feladatokon túl élen járjanak a közösségszervezésben is”.

„Hajrá, Ludovika!” – zárta bejegyzését.

A vonatkozó posztot alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­g­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­á­r­­n­a­­­k­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Élő Éva
2024. március 21. 15:10
A legjobb döntés, égető szükség van a fiatalok identitásának megalapozására. A széthulló, mozaik családokban gyakran súlyosan kötődési zavaros gyerekek nőnek fel. Ld. influencert tüntetés. Az ok a progresszió deconstrukciós törekvése, minden tekintélyt megkérdőjeleznek, szülő, tanár, tudomány, vallás, történelmi hősök stb.Í gy nincsenek követhető eszmények, csak Azahria, aki maga is mintapéldánya a kötődési zavarnak.
catalina11
2024. március 20. 16:12
Patika 2024. március 20. 05:52 Új parfüm kapható a NER-ben Soli Deo néven mutatta be Gloria az esztergályos püspök urunk által megáldott pedofilokra is bátran ráújható védőgázos haditerméket. Ludo Viki nem rejtette véka alá, hogy van oka féltékenynek lenni Soli Deo Glóriára." látom Patika humoreszkál...és felettébb szellemes!
Patika
2024. március 20. 05:52
Új parfüm kapható a NER-ben Soli Deo néven mutatta be Gloria az esztergályos püspök urunk által megáldott pedofilokra is bátran ráújható védőgázos haditerméket. Ludo Viki nem rejtette véka alá, hogy van oka féltékenynek lenni Soli Deo Glóriára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!