Orbán Balázs reagált Magyar Péternek: További jó flúgos futamot!

2024. március 22. 11:58

„Mi komoly embereket keresünk!” – fogalmazott a miniszterelnök politikai igazgatója.

2024. március 22. 11:58

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy Orbán Balázs az RTL-nek adott interjút, amelyben szóba került Magyar Péter azon állítása is, miszerint a kormány már a kirobbanása előtt is tudott a Schadl-ügyről.

A miniszterelnök politikai igazgatója szerint Magyar Pétert kizárólag a bosszúvágy motiválja.

„Azért, mert elhagyta a felesége, nem gondolom, hogy politikusokat kéne felelősségre vonni. Ezt az egész bizonyítékok nélküli vádaskodást Magyar Péter irodalmi munkássága részének tekintem” – fogalmazott Orbán Balázs, aki szerint jelen pillanatban még semmilyen bizonyítékot nem látunk, ami alátámasztaná Magyar állításait. Az Index Facebook-oldalán szóváltás alakult ki Orbán Balázs és Magyar Péter között a téma kapcsán.

„Bazsi, tudod, az a gyanús, ami nem gyanús. Egyeztessek Kocsis Mátéval, mert már egymásnak is ellentmondtok. MCC, Libri hogy fizet? Eddig mennyibe volt az adófizetőknek a könyveid kiadása és a világkörüli túrnék?” – írta Magyar.

„Köszönöm, hogy kérdezed! A könyvem jól fut, több 10 millió forintos bevételt hoz az alapítványnak, onnan pedig minden visszaforog a tehetséggondozásba. Úgyhogy nagy az öröm.

És köszönöm az érdeklődésedet is, de sajnos nincs üresedés Libri és MCC vonalon, nem tudunk úgynevezett zsíros állásokban alkalmazni, mert mi ezekre rendre komoly embereket keresünk.

További jó flúgos futamot!” – írta Orbán Balázs.

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­g­ö­­­s­ ­l­­á­­­n­y­o­­­k­­ ­v­­­á­­r­­­n­a­­­k­­­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. március 22. 17:43
Balázs,azért beszartatok,úgy látom…😂😂😂
KBA98
2024. március 22. 17:25
Egy beteg ember!
nyugalom
2024. március 22. 17:20
Ez egy agresszív ostoba ripacs! Anyukaja nem szól neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!