Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

2024. március 28. 15:47

Gyurcsány jelöltje lesz a főpolgármester-jelölt, és Gyurcsány jelöltje lesz a miniszterelnök-jelölt is.

2024. március 28. 15:47
GYURCSÁNY Ferenc
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Fotó: MTI/Kovács Tamás

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Ilyen a »stratégiai« »együttműködés« a baloldalon: Gyurcsány jelöltje lesz a főpolgármester-jelölt, és Gyurcsány jelöltje lesz a miniszterelnök-jelölt is.

Akarjuk ezt? Egy frászt!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 30. 08:54
Balázs,hiába ..tíz évig hagytátok,hogy Judit verje Pétert… Belepiszkáltok ügyészségi iratokba…/Martinovics Detti/ Vizsgát intéztek Ádámnak…/Martinovics Detti/ Korrupt,tolvaj végrehajtói rendszer működik a mai napig… Nem szégyelled magad?!
gyzoltan-2
2024. március 28. 18:50
„Öntsünk tiszta vizet a pohárba!" Ejnye no! -ezt a naivitást! 1945 óta nincs egy pohárnyi tiszta víz a lecsonkolt, megtaposott Magyarországon!
2024. március 28. 17:28 Szerkesztve
Jelenleg három botrányra várunk magyarázatot Orbántól, és bandájától: Miért bocsátottatok szabadon egy? gyermekbántalmazó pedofil-segítőt? Miért hagytátok 10 éven át, hogy a Fideszen belül bántalmazó kapcsolat jöhetett létre? Mi történt a Varga Judit általi hanganyagon előadott bűnügyben? +1 Mitől családbarát az a kormány, ami asszisztál ezekhez a bűnügyekhez?
Kristály
2024. március 28. 16:54
Az egyik egy vén kommcsi ivadék örökölte a királyságot A másik egy új kommcsi . Nem kérjük
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!