„Nem fogadtam el semmilyen kenőpénzt, koholt vádak alapján próbálnak besározni” – közleményt adott ki Molnár Zsolt

2024. március 04. 16:03

Az MSZP-s politikus állítja, semmilyen törvénytelen dolgot nem tett.

2024. március 04. 16:03

Mint arról beszámoltunk, Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.

Ezt is ajánljuk a témában

A politikus közleményt adott ki pártja honlapján, amelyben visszautasította a nemtelen támadásokat, és azt írta, áll a vizsgálat elébe.

Íme, a közlemény:

„A rendszerváltás óta eltelt idő legnagyobb közéleti botránya rázta meg az elmúlt időben Magyarországot, mely során a magyar társadalom és az ellenzéki politika közösen akkora nyomást gyakorolt a kormányra, hogy kénytelenek voltak több hű emberük kezét elengedni. A Fidesz ezért követ el most mindent, hogy ellehetetlenítse az ellenzéki pártokat és a vezető politikusokat. Most épp én kerültem sorra.

Ebben az évekkel ezelőtti ügyben már 2022-ben kezdeményeztem mentelmi jogom felfüggesztését, és magánvádas büntetőeljárást indítottam a nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért.

Most is megerősítem: nem fogadtam el semmilyen kenőpénzt, semmilyen törvénytelen dolgot nem tettem, tiszta lelkiismerettel állok a vádak elé. Koholt vádak alapján próbálnak besározni, hiszen tudjuk, hogy vádalku során nem kell igazat mondani.

Ismét kampány van, ismét személyes támadásokkal próbálják elterelni a figyelmet a valóságról.

Az ilyen hazug vádaknak nem szabad bedőlni, nem szabad hagyni, hogy a következő időszakban politikusok essenek a Fidesz lejárató kampányának áldozatául” – zárta közleményét Molnár Csaba.

Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. március 04. 21:57 Szerkesztve
Úgy tűnik, hogy Baja Ferenccel kell leboxolnia, hogy mi és hogyan történt.
pollip
2024. március 04. 20:04
Akkor érdemes lenne lemondania a mentelmi jogáról.
2024. március 04. 18:55 Szerkesztve
Erősen furcsállom, hogy az évekkel ez előtt nyilvánosságra hozott ügy, a nyertes választás után elhalt. Akárcsak Szabó Tímea állítólag, marbellai drogpénzből finanszírozott kampányának az ügye. Hány vezető politikusnak volt/van szabálytalan és/vagy engedélynélküli építési ügye? Magán illetve köztulajdonú ingatlan jogosulatlan használata? Hova tűnt, kihez került, a NAV raktárából a Borsodi Gépgyár lefoglalt lőszergyártó gépsora? Börtönben van a fizetésüket követelő nógrádi varrónőket puskával fenyegető politikus?
chief Bromden
2024. március 04. 18:51
Milyen nemes cselekedet, ha fizetnek nem gátolják őket. Semmi közük a bulihoz, de keresni akarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!