Bayer a jogvédőkről: Ha fideszes a bántalmazott, épp csak azt nem mondják ki, ezt nyugodtan meg lehet verni

2024. március 28. 20:53

A publicista Varga Judit Frizbi-interjújáról, illetve az arra adott reakciókról fejtette ki sarkos véleményét.

2024. március 28. 20:53
null

nyitókép: Képernyőfotó

Megírtuk: Varga Judit megrázó interjúban beszélt egykori férje viselkedéséről a Frizbi tévének adott interjúban, verbális erőszakról és egyéb atrocitásokról is beszámolva a házasságuk éveiből.

Az interjút csütörtök este 9-től a Hír tv is leadja, a Mandiner az alábbi cikkben foglalta össze a volt igazságügyi miniszter legerősebb állításait:

Ezt is ajánljuk a témában

Az interjú a Sajtóklub adásában is szóba került, amiből egy rövid részletet közölt egyelőre a csatorna. Ebben Bayer Zsolt publicista így fogalmaz:

„Nekem mély meggyőződésem, hogy ezek után az összes harcos feminista, női jogvédő, bántalmazottakat segítő, aki most egy másodpercig kétségbe meri vonni ennek a szerencsétlen asszonynak bármelyik kijelentését, soha többet semmilyen ügyben a mocskos pofáját nem nyithatja majd ki. Mert most bizonyították be, hogy szarnak ezek a feminizmusra, a bántalmazottakra, meg a női jogokra. Mert

ha fideszes a bántalmazott, meg az ő ellenségük, akit gyűlölnek, akkor épp csak azt nem mondják ki, hogy ezt nyugodtan meg lehet verni.”

A részlet alább megtekinthető:

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­g­­­ö­­s­ ­­l­­á­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­r­n­­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
kisgazda-4
2024. március 29. 14:20
Hú,.... te seggbebaszott darumadár bajer, te micsoda egy ócska faszkalap vagy. Már 10 éve tudsz mindenről és nem avatkoztál közbe. Azzal a beszédhibás pofáddal tiltakozhattál volna, de nem tetted meg. Ez a szegény judit pedig örökké várta a megmentést de a rogán-göbbels tóni mindig beleszólt. Az az igazság ha mindez igaz a bántalmazásról az szörnyű lenne, de az is furcsa hogyan lehetett ez bula miniszter. Ez az egész nagyon sántít. Ennek a felcsúti kiscigánynak sem tűnt fel semmi? Röhej
szarvas-2
2024. március 29. 13:50
Kb ez a helyzet. A Mérő Vera,és társai "miért nem szólal meg"? Csak nem az a baj,hogy a szerencsétken Varga (is) goj,akivel mindent lehet? :)
syphax-2
2024. március 29. 08:19
T. "concrete"! Patkánypeti intellektuális "köreiben" nem szokás az.hogy egy lemondatott miniszter a lemond(at)ás ellenére is: 1.) Tiszteli Dr.Orbán Viktort; 2.) Büszke arra, hogy O.V. kormányának tagja volt; és: 3.) Büszke arra, hogy MINDMÁIG FIDESZES!!! EZ NÓVUM AZ OLYAN PATKÁNYFÉRGEK-NEK, mint ez a hitvány m.p..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!