Szégyen ez az ügy

2024. február 10. 19:33

Azokra nézve is, akik a nemzeti oldalon napok óta hallgatnak.

2024. február 10. 19:33
Toroczkai László
Toroczkai László
X

Novák Katalin az egyetlen elfogadható döntést hozta azzal, hogy lemondott. Varga Judit is, bár neki már a végrehajtó maffia-ügy kirobbanásakor kellett volna távoznia. Szégyen ez az ügy azokra nézve is, akik a nemzeti oldalon napok óta hallgatnak. Nem egyszeri esetről volt szó, a bicskei gyermekotthonban 10-15 éven át folyamatosan zajlott az igazgató, V. János mocskos pedofil terrorja, és legkevesebb 10 fiúgyermek életét tette tönkre ez az undorító szörnyeteg. Egyikük öngyilkos, a másik fiú LMBTQ-aktivista lett, a többiek csak simán lelkibetegek, roncsok.

Képtelenség, hogy ebből az igazgatóhelyettes semmit nem vett észre, még akkor sem, amikor vallomást hamisított. Nincs annál undorítóbb, aljasabb bűn, mint a gyermekek megerőszakolása, megtámadása. Három gyermek édesapjaként is mondom, hogy az ilyen szörnyetegek számára nincs kegyelem, nekik a legsúlyosabb büntetés jár, és soha többet nem engedhetnénk vissza őket a társadalomba. Mondanám a halálbüntetést, de lehet, hogy a pedofilok számára jobb az életük végéig tartó börtön, munkatábor, ahol rengeteg bűnözővel vannak összezárva.

A keddi tüntetésünket, fáklyás felvonulásunkat megtartjuk, mert az magáról a szörnyű jelenségről szól. Arról, hogy olyan jogszabályokat kell alkotnunk, amely a pedofilokat örökre kivonja a társadalmunkból, és lehetetlenné teszi, hogy a jövőben olyan személy kegyelmet kaphasson, aki kiskorúak ellen követ el bármilyen bűncselekményt.”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Kocsis Máté Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2024. február 12. 14:13
Nem figyeltél Toroczkai? Nem a pedo igazgató kapott kegyelmet, hanem az őt menteni próbáló mindent hamisító helyettese. Persze az is rohadjon meg, de ez mégsem ugyanaz az államelnök oldaláról nézve.
Bika57
2024. február 11. 14:29
Toroczkai is egy szarkupac Kúró Dórával eggyűtt.
Bp1964
2024. február 11. 14:29
Pofa be, torockai.
Perczel Éva
2024. február 11. 12:44
Upsziii! Szóval akkor ők ( a MIHAMO) nem tartoznak a nemzeti vonalhoz? Na végre! Lásson tisztán, az is, aki eddig valamit nagyon benézett Toroczkaival kapcsolatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!