Lukácsi Katalin és az LMP is kiakadt a Klubrádió alpáriságán

2024. február 12. 18:26

Szerintük elfogadhatatlan és vállalhatatlan az, amit Arató András megengedett magának.

2024. február 12. 18:26

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, alpári címmel jelent meg a Klubrádió oldalán Arató András, a rádió vezetőjének jegyzete, amelyben Novák Katalin és Varga Judit lemondására reagált. 

Az ügy kirobbanása óta már vizsgálat is indult a Klubrádió ellen. Az ellenzéki oldalon pedig vegyes a kép: míg több baloldali női politikus is hallgat a témában, addig

az LMP és Lukácsi Katalin elítélte Arató megnyilvánulását. 

A Magyar Nemzet megkeresésére az LMP a következőket közölte:

„Az, hogy a volt köztársasági elnököt és volt igazságügy-minisztert ilyen alpári módon az ön által említett jelzőkkel illessék, az elfogadhatatlan, annak semmi köze a jelenlegi ügyhöz, kizárólag egy reményeink szerint régmúlt rendszer fossziliája, mikor a férfiak egyéb eszközeik híján ily módon minősítik a nőket.”

Hozzátették ugyanakkor, hogy Novák Katalin és Varga Judit is hibázott a kegyelmi ügyben. 

Lukácsi Katalin, a Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi elnökségi tagja Arató írásával kapcsolatban azt nyilatkozta a lapnak, hogy számára elfogadhatatlan és nem ért vele egyet. Lukácsi szerint Arató címadása 

vállalhatatlan, és nagyon örülök neki, hogy lecserélték” 

 – mondta. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy szerinte ez nem minősíti a Klubrádió működését. 

Kapcsolódó vélemény

Franka Tibor

Demokrata

Idézőjel

Először nem hittem a saját szememnek, ugyanis Kurvák cseréje címmel jelent (jelenhetett) meg egy, a klubrádiós hímvarjú, Arató András jegyezte károgás Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit országgyűlési képviselő asszonyok lemondásáról.

***

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 13. 06:11
Semmi nőgyülöletről nincs szó. Néven nevezte őket. A cím telitalálat.
DeGar
2024. február 13. 00:10
Jobb lett volna, ha Lukácsi hallgat, mert az írás más címmel sem kevésbé alpári. A Klubrádió pedig a leghitványabb adó, ahol hemzsegnek a hasonló megnyilatkozások. Hadházynak aranybánya lenne a Klubrádiónál kotorászni, de fene tudja miért nem teszi, talán sejti, hogy nemcsak a szája, hanem a keze, meg a ruhája is kakis lenne.
DeGar
2024. február 13. 00:00
Esetleg hallhatnánk Ungár Péter, Márki Zay Péter, Magyar Péter, és az összes ismert nem Péter véleményét is?
b-real
2024. február 12. 23:24
Az LMP, aki most készül talán közös jelöltet indítani a Fidesszel Budapesten? :D Lukácsi, aki ma azt mondta Magyarról, a Pegasus- és pedofilvédő-ügyben érintett exének állami állásokat halmozó szardarabjáról (még ha most beszél is valamennyit), hogy reméli, hogy a lelkiismerete szólalt meg? :DD Okcső.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!