Ha tehetnék, az Andrássy út 60-ban kínoznának jobboldaliakat

2024. február 12. 20:14

Miért ilyenek?

2024. február 12. 20:14
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ha tehetnék az Andrássy út 60-van kínoznának jobboldaliakat- ilyenek, ilyenek voltak és ilyenek is maradnak. Miért ilyenek? Mert itt a földön akarják megváltani az embert, mégpedig a politika segítségével. Azt hiszik, hogy a kezükben van ennek a földi üdvtörténetnek a kulcsa, és ha így van, akkor mindenki, aki nem követi őket a »gonoszt szolgálja« vagy ahogy ők mondják a történelem rossz oldalán áll és ezért elpusztítható. Mióta 1819-ben kidugták a fejüket a történelem csatornáiból nem tesznek mást csak pusztítanak: egyént, társadalmat, anyagi javakat. Mi dolgunk pedig, higy megállítsuk őket  És istenemre mondom meg is fogjuk‼️”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. február 13. 19:32
Kik hagyták őket futni is?
google-2
2024. február 13. 10:05
Bosszúért lihegnek. Az elveszett titula és picula iránti vágy emészti fel őket.
kir2vik
2024. február 13. 08:24
"Miért ilyenek?" Egyszerű, a hatalomért. No meg a jólét és az a pénzecske sem teher.
machet
2024. február 13. 07:22
Ez az eszmekör vonz bizonyos ember típusokat.Egy gyűjtőhely.Alap hogy céljaik (hatalom, anyagiak,gazdagodás) elérése érdekében mindig más szegény alanyok érdekeire hivatkoznak, cselekednek,ez az örök fedő sztori.Amíg ember él a földön lesz utánpótlásuk,hiszen közülünk kerülnek ki.Mindig újra termelődnek.Igazi védekezés ellenük csak az "ember" teljes kiiktatása,a forrás megszüntetése lehetne,ha.Más megoldás nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!