Eldőlt, ki lesz az ellenzék polgármesterjelöltje Szolnokon

2024. február 02. 13:54

Az MSZP szerint a Fidesz Szolnokon is legyőzhető, Györfi Mihály garancia a sikerre.

2024. február 02. 13:54

MSZP Országos Központja közleményt adott ki, eszerint az ellenzék és a helyi civilek közösen támogatják Györfi Mihályt, Szolnok MSZP-s alpolgármesterét a következő önkormányzati választásokon.
Azt írják, „a Fidesz Szolnokon is legyőzhető, Györfi Mihály, az ellenzék közös polgármesterjelöltje garancia a sikerre. Az ellenzéki pártok olyan hiteles jelöltet támogatnak, akinek a városért tett eddigi szolgálatkész, áldozatos munkája bizonyítja az alkalmasságát a feladatra 

és akinek – igazi lokálpatriótaként – szívügye a városért való tenni akarás”.

A dokumentum szerint Györfi Mihály olyan várost szeretne létrehozni, amely békés és gondoskodó, a szocialisták úgy vélik, Szolnoknak változásra van szüksége, és itt a lehetőség arra, hogy a város egész közössége gyarapodhasson és a fejlődés útjára álljon.

(MTI-OS)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. február 03. 11:26
Mégiscsak lesz Összefosás?! És ebben a libbant nácik és kutyák is részt vesznek...
llnnhegyi
2024. február 02. 16:36
A Fidesz stabilan áll Szolnokon is.
zakar zoltán béla
2024. február 02. 14:02
Kádár is járt ott, sőt Botkáné is volt hős, s a fia se kutya...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!