Nem értem, aki indításként nemi kvótát vezet be, az miért nevezi magát és pártját liberálisnak

2024. január 29. 19:29

Ez is a kétségbeesett szavazatszerzés egyik technikája.

2024. január 29. 19:29
Hont András
Hont András
Facebook

„A kétségbeesett szavazatszerzésnek egy kétségtelenül létező technikája, hogy a mindenki más által undorral eldobott címkét valaki fölveszi, és a kabátja hajtókájára tűzi, hátha összejön egy mandátumra való. Csak azt nem értem, hogy ezt követően az, aki programadásként az online tér szabályozását és az akkugyárak elleni küzdelmet jelöli meg elsődleges feladatául, azt állítja, hogy nem liberális demokrácia nem létezik (Rousseau, Benjamin Constant, Tocqueville, Ludassy Mária tehát HÜJE), indításként nemi kvótát vezet be, az miért nevezi magát és pártját liberálisnak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. február 05. 17:09
Ezt is elkqrta . Mi lesz így az LMBTQXYZ…. zakkantakkal?
megtat
2024. január 30. 16:04
Ideális világban minden pozíciót az arra leginkább kompetens, képességes emberek kapják meg. Rögtön látható, hogy nem ideális világban élünk, mert Annuska a Momentum listavezetője. Bár nincsen kizárva, hogy a lista helyezettjei még nála is rosszabbak, de ez már legyen a Momentum baja. Az alig mérhető esélyeiket a választáson most azzal is tovább csökkentik, hogy még inkább inkompetens személyeket tolnak előtérbe kvóta alapján. Ezek tényleg ennyire hülyék? (költői a kérdés)
Hangillat
2024. január 30. 15:37
A kései liberalizmust eszes esztelenek vezették, az ultraliberalizmust esztelen eszesek.
2024. január 30. 13:23 Szerkesztve
-zsoltkom- "aki indításként nemi kvótát vezet be, az miért nevezi magát és pártját liberálisnak" Isten a nemi kvótájával, akkor tehát jobbikos? De azért hagyott némi ellentmondást a homokos élőlények teremtésével azt be kell látni. Igazi eredményt az emberiséggel az egynemű emberekkel/lényekkel érhette volna el (mennyi bűn és veszekedés megspórolható lett volna), de ekkor persze Istennek nem lehetett volna vasárnapja. Agyagból teremteni permanensen élőlényeket azzal az isteni fáradtsággal is jár, hogy még agyagot is teremteni kell hozzá.) Isten állandóan kvótázott, irtotta is a szabad akaratú teremtett embereket a bűnmélységük szerint. De szerintem csak azért kvótázott így, hogy kellő élelem jusson a teremtményinek... végül is csak lepihent Isten a hetedik napon. Én ebből az isteni kvótázásból nem tudom megállapítani, hogy Isten megátalkodott liberális vagy megátalkodott konzervatív. Ennek eldöntése után lehetne vitatéma a Momentum vagy akárki kvótázós politikai beállítottsága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!