Nagyon hálásak vagyunk, hogy Rossi mestert nem lehet megvenni kilóra, mint a honi baloldalt

2024. január 07. 13:44

Mert ilyen, mert lojális, mert magyar. Tudja, hogy az ígéret szép szó.

2024. január 07. 13:44
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a belgrádi Rajko Mitic Stadionban tartott sajtótájékoztatón 2023. szeptember 6-án. Az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a magyar nemzeti csapat szeptember 7-én Szerbia vendége lesz.
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Marco Rossi marad. Marad pedig eredményei miatt egyre többen csábítgatják.  Ne legyenek illúzióink; rengeteg pénzt ajánlanak neki ilyenkor. De a Capitano, aki Kispesten robbant be, és mutatta meg, hogy kellő alázattal, szenvedéllyel és szorgalommal a szurkolók és a hagyományok tiszteletével elképesztő eredményeket lehet elérni, a számtalan nulla hallatán csak megrázza a fejét, és azt mondja »No grazie«. Lehet, kicsit gesztikulál is hozzá. Biztosan jól esik neki, hogy három hete például egy Premier League-ben szereplő együttes kereste meg, de marad. 

Mert ilyen, mert lojális, mert magyar.

(Meg kicsit kispesti.) Tudja, hogy az ígéret szép szó. Hogy nem farsulunk ki mindenféle tíz vagy százmilliók hallatán.  Tudja, hogy a válogatottnak és Magyarországnak szüksége van rá.  Mármint természetesen nem a Heti hetes és SZDSZárva, ön és válogatottgyűlölő »magyarokra« gondolok. 
Nem azokra akik koccintanak ha kikap a csapat, vagy 

akik nem tudnak egyértelmű választ adni arra a kérdésre, hogy a magyar válogatottnak drukkolnak, ha Rossiék játszanak.

Nem a merjünk kicsik lenni mentalitás képviselőire.  Nem azokra, akiknek elvette az eszüket Orbánfóbiájuk. Hanem a többségre. Ők, mi nagyon hálásak vagyunk, hogy Rossi mestert nem lehet megvenni kilóra, mint a honi baloldalt.   Hogy hiába ajánlanak neki euró, és fontszázezreket, nem hagyja el Magyarországot. Hogy marad... Grazie Capitano!”

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. január 08. 10:19
AVANTI, AVANTI!
Tommaso
2024. január 07. 22:09
Talán a skótokat megverhetjük, HA Rossi jó taktikát eszel ki. És akkor a 16 között jöhetnek a spanyolok.
Tommaso
2024. január 07. 22:07
Vitéz Kőbányai Horthy lelkén 900.000 magyar halála száradd, Kunbéláén talán ha 500. A JOBBOLDAL nemzetellenes bűnei ezerszeresek!!!!
Tommaso
2024. január 07. 22:06
Szijjártó az utóbbi másfél évezred legtehetségtelenebb, és legkártékonyabb magyar külügyminisztere. Őt a ruszkik megvették kilóra. Bár lehet, a legmagasabb orosz állami kitüntetés, amit kapott a Birodalom érdekében kifejtett munkájáért, csak néhány deka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!