Kunhalmi pánikol és mutogat a Momentumra

2024. január 31. 14:22

Az MSZP társelnöke már fideszes budapesti közgyűlési többséget vizionál.

2024. január 31. 14:22

Folyamatosan gyűjti az aláírásokat a közös ellenzéki lista érdekében meghirdetett akció keretében az MSZP – mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, aki bírálta a Momentumot, amiért a jelek szerint nem csatlakozik a többi ellenzéki párthoz. Kunhalmi úgy véli, Donáth Anna nem követheti Orbán Viktor társadalommegosztó politikáját, mert ha ezt teszi, abból csak Orbán profitál. Donáth véleményével ellentétben Kunhalmi sürgette az ellenzéki megállapodást, mint mondta „nem érünk rá, egy felelős politikus nem mondhatja ezt”

Ezt is ajánljuk a témában

A fiatalok sem érnek rá, akik a jelenlegi iskolarendszerbe járnak és a szüleik sem, „akik lassan eladják a családi ezüstöt, hogy a különórákat kifizessék”.

Kunalmi kijelentette: 

Ha nem lesz fővárosi közös ellenzéki lista, akkor Fidesz lesz. Ha csak egyetlen párt kimarad az ellenzéki összefogásból, akkor nagyon könnyen közgyűlési többsége lesz a Fidesznek.”

Az MSZP társelnöke ugyanakkor még mindig lát esélyt arra, hogy a Momentum meggondolja magát és ha összegyűlik a szükséges százezer aláírás, akkor ezzel rá lehet venni Donáth Anna pártját, hogy beadja a derekát.

Ha a Momentum, vagy más párt miatt elveszítjük a fővárost, akkor 2026-ban nem is tudom, hogy a választóinknak egyáltalán lesz-e ereje elmenni az urnákhoz”

– mondta. Kunhalmi hozzátette: nem tudja milyen mozit néz Donáth Anna, aki azt állítja, hogy egy éve nincs egyeztetés a pártok között. Ezt már sokan kérdezik ebben az országban.

A teljes adást itt nézeti meg:

Nyitókép: Kunhalmi Ágnes a parlamentben (Fotó:MTI/Hegedüs Róbert)

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyar demokrata
2024. január 31. 14:58
Az a legnagyobb bajuk, hogy esetleg valamilyen munkát kell majd végezniük ezen liberál - bolsi politikusoknak! Bár el nem tudom képzelni, hogy milyen munkára lennének képesek!
gyaloggos
2024. január 31. 14:57
ÁGIKA, drága! MÁR azt sem mondhatom, hogy ne hisztizz, ne itoporzékolj, mert ÁRT a szépségednek!
llnnhegyi
2024. január 31. 14:51 Szerkesztve
Ágnes asszony tébolyultan mossa az Apró klán véres lepedőit! Remeg,hogy a választók kiejtik a parlamentből. Igen Ágika! Ki bizony! Húzhatsz a majd a helyedre , a történelem szemétdombjára!
gyaloggos
2024. január 31. 14:47
S HA már szóba került FRKÓ! MINDENKI láthatja, tudhatja, hogy 2026-ban sem GYŐZHETŐ le a FIDESZ ezzel az ellenzékkel! HÁT akkor a DK minek közösködjön, messze a legerősebb ellenzéki párt, nekik csak jót tesz, ha önáljósodnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!