Csak a trollok, a Fidesz-fanok kedvéért megismétlem

2024. január 01. 06:57

Az Orbáni politikai ámokfutás következtében nem érkeznek a milliárdok az Unióból.

2024. január 01. 06:57
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Nagyon érdekes a Pénzügyminisztérium év végi jelentése, ami egy egészen más országról szól, mint amiről Orbán folyamatosan hazudozik. Ebben az országban ugyanis 17,6 százalékos az éves infláció, miközben az államháztartási hiány közel kétszerese a tervezettnek. Csökkent a reálbér és csökkent a háztartások fogyasztása, ami azt jelentette, hogy kisebb lett az állam ÁFA bevétele. Ezért azután dupla annyi adót raknak januárban az üzemanyagra, mint amit az EU elvárna.

Az Orbáni politikai ámokfutás következtében nem érkeznek a milliárdok az Unióból, ezért jóval kevesebb pályázatot – értsd fejlesztési lehetőséget – hirdet meg az állam. Hogy a jövő év is garantáltan bukta legyen.

Csak a trollok, a fidesz fanok kedvéért megismétlem, hogy mindezt már nem csak én mondom, hanem a Varga Mihály vezette Pénzügyminisztérium, egy igen ravaszul eldugott év végi jelentésében. Na, melyik mond igazat?”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2024. január 03. 18:53
Csak a trollok, a Fidesz-fanok kedvéért megismétlem Na, polgártársak! "Annyit tudok mondani, hogy majorság épül..." (dr. kádárjános)
cheriff-2
2024. január 03. 17:29
Mely milliárdok nem jönnek? Amelyek jönnek?
zoknis
2024. január 03. 12:11
Ez az emberszabású juszt is csak egy szánalmas liberálidióta....Had locsogjon, csak magát és társait szégyeníti...
Bájron
2024. január 02. 20:22
Zsirdiszno, jön!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!