A legnagyobb őrültség az a politikában, ha a bukás után újra ugyanazzal próbálkozunk

2024. január 13. 21:17

A negyedik kétharmad után meg kell újítani az ellenzéki politikát.

2024. január 13. 21:17
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Mi az LMP-ben abban hiszünk, hogy a legnagyobb őrültség az a politikában, ha a bukás után újra ugyanazzal próbálkozunk, és csodálkozunk, ha ugyanarra az eredményre vezet. Ezért gondoltuk azt, hogy a negyedik kétharmad után meg kell újítani az ellenzéki politikát, és ezért gondoljuk azt, hogy az önkormányzati választásokon is azokon a helyeken, ahol sokadszorra szerepel le az ellenzék, ott új jelöltekre és új ajánlatra van szükség. 

Ezért állítottunk önálló jelöltet Veszprémben Gerstmár Ferenc személyében, aki egyszerre rutinos várospolitikus, és jelent mégis megújulást a kudarcos helyi ellenzéki ajánlatokhoz képest. Gerstmár Ferenc igazi lokálpatrióta, aki azért indul a választáson, mert szereti Veszprém városát, és nem azért, mert szereti a pozíciókat.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JoeJoiner57
2024. január 14. 17:14
„Mi az LMP-ben abban hiszünk, hogy a legnagyobb őrültség az a politikában, ha a bukás után újra ugyanazzal próbálkozunk, és csodálkozunk, ha ugyanarra az eredményre vezet." Látszólag okosan magatokévá tettétek az őrültség definícióját: Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen. ("Insanity is doing the same thing over and over again but expecting different results.") De csak látszólag, mert a felismerés ellenére ugyanazt tettétek újra és újra. Tehát ki az őrült?
lacika-985
2024. január 14. 13:13
Az ellenzéki , bocsi olyan nincs csak nemzetellenes génhibás idegenlelkü élősködők csőcseléke . É sezeket nem megujitani kell hanem lehúzni a klotyón - Nem fognak hiányozni senkinek
alexandrosz-2
2024. január 14. 12:53 Szerkesztve
Ha szarul megy a kupi, nem festeni kell, hanem a ribancokat kell lecserélni. Takarodj te buzi geci!
Gonella
2024. január 14. 12:43
a hideg víz feltalálásáért még nem kaptak nobel-díjat! lehet próbálkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!