Mutatjuk, melyik egyházi iskolába hívták meg nemrég Molnár Áron noÁrt

2023. december 01. 11:17

Kérdés, mit keresett a baloldali aktivista az övével ellentétes értékrendet valló iskolában.

2023. december 01. 11:17
A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium épülete a Villányi úton
Szilvay Gergely
Szilvay Gergely

A radikális baloldali Molnár Áron volt a vendége a katolikus, budai Szent Imre Gimnázium október 28-i pályaorientációs napján rendezett színházi kerekasztalának – tudta meg lapunk panaszkodó szülőktől. 

A pályaorientációs nap programjában a színházi kerekasztal esetében előzetesen meg sem volt jelölve, hogy ki lesz a vendég, csak annyi, hogy Nényei Pál magyartanár vezeti majd azt.

Molnár Áron maga is kommentálta az esetet, azt írva, kellemes meglepetés érte. Mint írta: „előítélettel mentem ebbe a suliba, és be kell valljam, hogy csodálatos csalódás volt”. Hozzátette: „kurva keményen” kell dolgozni egy szabadabb országért. Hozzátette viszont,

nem írja le az iskola nevét, „mert egy olyan rendszerben élünk, ahol tönkre tennék őket”.

Az ügyben keressük az iskola vezetését, Barlay Bence igazgatót, azt a kérdést feszegetve, miért hívnak meg az iskola elvi értékrendjével szögesen ellentétes nézeteket valló, inkább baloldali politikai aktivistaként, semmit színészként ismert Molnár Áront a pályaorientációs napra, és ha már meghívták, miért nem hívtak meg valaki mást is, aki ellensúlyozza őt.

A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium új sportcsarnokát, amely 6,5 milliárd forint kormányzati támogatásból épült fel, 2022. március 18-án adták át.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Borda Lajos
2023. december 08. 22:07
A II. Vatikáni Zsinaton a modernisták átvették az Egyház irányítását. Ennek, a liberális fordulatnak egyik következménye, ami történt. A konzervatív katolikusok számára nincs ebben semmi meglepő. Termőre fordultak a VI. Pál levezényelte zsinat ültette rossz tudás fájának kívülről szépnek látszó, de belül rothadt gyümölcsei.
cloaca
2023. december 08. 09:31
Kikérem magamnak a keresztények nevében, hogy "baloldali" nem lehet hívő keresztény. A "baloldali" szó is nyakatekert, normálisan gondolkodónak tartom magam, és tartok sok ellenzékit.
Skywalker_bp
2023. december 07. 18:41
https://www.valaszonline.hu/2023/12/07/nenyei-pal-katolikus-iskolak-ertekrend-valasz/
Skulo
2023. december 05. 08:58
De ki az a balfácán ráadásul ciszterci, aki beengedni az iskolájába ezt az egyedet?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!