Majka váratlan bejelentést tett

2023. december 22. 12:12

Visszatér az alma materbe, az RTL-nél folytatja pályafutását.

2023. december 22. 12:12

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka 16 év után visszatér az RTL-hez, derült ki az énekes Instagram-bejegyzéséből.

A hosszú ideig a TV2 kötelékében munkálkodó műsorvezető és rapper így nyilatkozott a döntéséről: 

„Mondhatnám hogy könnyű menet volt , de nem volt az!…(!) 16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. 

Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem , és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik , és én is jól érezzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba , és ha jól számolom az életkorom, meg az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba.

Minden volt kollégámnak köszönöm az elmúlt időszakot, sok nagy sikert, és boldog karácsonyt kívánok!”

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2023. december 23. 13:49
"Alkotó emberként" Mit alkotott? Tudja valaki?
catalina11
2023. december 23. 11:07
Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem , és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik , és én is jól érezzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba , és ha jól számolom az életkorom, meg az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba." jó szöveg, de szerintem egészen másról van szó...Majka az ózdi csegevara már benyalta magát a libernyákoknál. Mérő Vera !!!! például "baromira intelligensnek" tartotta, miután egy gyermeteg reppelését kormánykritikusnak lehetett értékelni. Most már jön a választás, és Majkát választották, és Majka választott. Összenőtt, ami összetartozik...
Lakat1983
2023. december 22. 23:54 Szerkesztve
Tehetségtelen, agyatlan, ízléstelen médiakurva, Majka a neved. Azért az "alkotó ember" szókapcsolatnál halkan felzokogtam... :-D
AnarchyInTheEU
2023. december 22. 21:26 Szerkesztve
Huh, durvul a kampány. Donáth után Majka is színre lép. Orbinak vége. Ki lesz megint küldve kávészünetre. ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!