Ittasan, bedrogozva hajtott át a piroson a lengyel sofőr, majd balesetet okozott

2023. december 14. 19:26

Segítségnyújtás nélkül próbált menekülni, de a rendőrök elkapták.

2023. december 14. 19:26

A rendőrök befejezték a nyomozást annak a lengyel sofőrnek az ügyében, aki Szegeden okozott balesetet, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott – számolt be a Budapesti Autósok oldal.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető még március elején hajnalban a közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott be autójával egy kereszteződésbe, ahol nagy sebességgel nekiütközött egy szabályosan haladó járműnek.

A szegedi rendőrök a férfit nem sokkal később a városban elfogták.  A rendőri intézkedés során kábítószergyanús anyagot találtak nála, és 

megállapították, hogy vezetés előtt alkoholt, valamint drogot is fogyasztott.

Segítségnyújtás elmulasztása, ittas, illetve bódult állapotban elkövetett járművezetés, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellene eljárás, az iratokat elküldték az ügyészségnek – ismertette az oldal.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. december 19. 13:42
Nyolc hónapig(!) recskáztak az ügyön a vizsgálók? Nyolc hónapig egy cserbenhagyásos ügyön? Megáll az ember esze a hazai viszonyokon. 2123-ban már (talán) lesz elsőfokú ítélet is?
Tommaso
2023. december 14. 20:13
a jobboldali Kaczynski emberei, ha wodkáról van szó, nem ismernek mértéket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!