A kezével imitált fegyvert: egy 12 éves fiú próbált meg kirabolni egy nőt Bátonyterenyén

2023. december 29. 21:43

A fiú egy szemetes mögül ugrott a parkolóhelyet kereső nő gépkocsija elé.

2023. december 29. 21:43
rendőrségi adatfeldolgozás

A sértett személyesen tett bejelentést a rendőrkapitányságon, miszerint karácsony napján, sötétedés után kívánt leparkolni egy Bátonyterenyén lévő társasház mögötti parkolóba, amikor egy fiatal megkísérelte kirabolni – olvasható a police.hu-n.

A nyomozás eredményeként a rendőrök december 28-án egy 12 éves fiút állítottak elő a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A történet szinte filmbe illő módon zajlott, ugyanis

a fiú a sötétben egy szemetes mögül ugrott a parkolóhelyet kereső nő gépkocsija elé, és a kezével fegyvert imitálva az értékeit követelte. A nő ennek nem tett eleget, hanem úgy csinált, mintha a telefonján a segélyhívót tárcsázná, amit a fiú meglátott, és elszaladt. 

A sértettnél a járműben több százezer forint volt. A rendőrök ismerték a fiatalt, korábban több eljárás is indult ellene lopások miatt, ezért őrizetbe vették.

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. december 30. 17:20
A cigányok mérhetetlen fizikai és mentális terhet rónak a magyarok vállára.
törölt felhasználó
2023. december 30. 11:36
Egy 12 éves az még nem "fiatal", hanem gyerek. Csak a betőltött 14 évtől lesz "fiatal". Azért küldték a kis hernyót a nő ellen, mert a 12 éves gyerek más büntetéssel számolhat, mint egy fiatalkorú, vagy egy felnőtt.
zatoicsi
2023. december 30. 10:28
Köszönjük liberálisok a SZADESZ-es zsidóterror éveiben kitenyésztett ork geciket.
szintetikus
2023. december 30. 07:45
kövér elvtárs kedvencei már megint csínytevést követtek el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!