Vitatkozni kezdett párjával, elege lett, előkapta a konyhakést

2023. november 14. 09:51

Életveszélyes sérülést okozott vele.

2023. november 14. 09:51
null

Az ügyészség közleménye szerint a kecskeméti nő 2023. szeptember 13-án, este, a belvárosi társasházi lakásuk konyhájában együtt italozott élettársával. Éjfél körül szóváltásba keveredtek, amelynek a vádlott úgy vetett véget, hogy felkapott egy konyhakést és hátba szúrta a férfit. A sérült élettársához a nő hívta a mentőket.

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyészség a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt a mai napon gyorsított eljárásban – az elkövetéstől számított két hónapon belül – bíróság elé állította.

A Kecskeméti Törvényszék a vádlott bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 3 évre felfüggesztette. Az ítélet jogerős.

Nyitókép: ügyészség

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsuhú
2023. november 14. 10:58
Na ja, a nőknél mindig kézügyben van egy konyhakés amivel z lezárnák a vitát! S persze , ők az ártatlan angyalkák, akik a légynek sem ártanak ! A feministák és a széplelkek szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!