Szijjártó Péter az RTL műsorában megsérült sztárnak: „Többet ilyen hülyeséget ne csinálj!”

2023. november 23. 10:02

Kabát Péter, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi játékosa komoly ütést kapott az RTL műsorának legutóbbi adásában, a tárcavezető is aggódott a sportoló állapotáért.

2023. november 23. 10:02

Az RTL „Sztrábox” című műsorának legutóbbi adásában komoly ütést kapott Kabát Péter, a magyar labdarúgó-válogatott legutóbbi játékosa. A korábbi labdarúgó számos aggódó üzenetet kapott sérülése után, többek között Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől is – tudta meg a naphire.hu.

„Honvéd-szurkolóként régebben az egyik kedvencem volt, aztán egy jótékonysági akció keretében is találkoztunk egymással. Kifejezetten kedvelem és aggódtam érte látva az ütést, amit bekapott, ezért érdeklődtem nála, hogy hogy van. Aztán

telefonon is beszéltünk és megnyugtatott, hogy minden rendben, aminek nagyon örültem és mondtam neki, hogy többet ilyen hülyeséget ne csináljon”

– nyilatkozta Szijjártó Péter alapnak.

***

Nyitóképen: Kabát Péter, még az az Újpest játékosaként, miután gólt lőtt a Győri ETO FC ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott mérkőzésen Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2013. október 20-án. Fotó: MTI/Beliczay László

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 29. 18:22
Robokuty,már ebbe is beleugatsz?
Reszelő Aladár
2023. november 23. 23:24
Kabátnak előbb jó néhány zakó a focipályán, majd egy rendes ruházás a ringben. Ilyenkor kell butikot nyitni.
KBA98
2023. november 23. 17:03
Kabát Peti nem sztár, hanem egy ex focista, aki még dolgozik. Van egy fia, akit fel kell nevelnie. Nem a leg élesebb kés a fiókban, de egy kedves, szerethető ember. Nem tudom, hogy miért kell ilyen veszélyes dolgokat bevállalnia, különös tekintettel e sport veszélyeire. A fiára gondoljon és a jó életére. Az RTL meg marad olyan, amilyen, ezért nem nézik az emberek!
Kecmec
2023. november 23. 13:38
Véletlenül láttam a mérkőzést ha annak lehet nevezni....és egy dologért irigylem ezt galamblelkű faszit.....ahogy aggódót érte a párja !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!