Szijjártó elárulta, lesz-e kínai autógyár Szegeden

2023. november 06. 11:44

„Bármilyen Magyarországra irányuló beruházást csak akkor jelentünk be, ha arról megállapodás születik” – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

2023. november 06. 11:44

„Nem is akarom kommentálni. Mi ragaszkodunk ahhoz a gyakorlatunkhoz általánosságban – függetlenül értesülésektől, vagy bármilyen cégnévtől –, hogy bármilyen Magyarországra irányuló beruházást csak akkor jelentünk be, ha arról megállapodás születik” – mondta az atv.hu-nak Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: az ügyben, amit a német újság felvetett „semmi olyan információt nem tud mondani, ami konkrét lenne, vagy közérdeklődésre tarthatna számot”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kerezs
2023. november 06. 16:19
Végre, hogy ezt is megértük, teljes az egyetértés. Minden hozzászóló egyértelműen támogatja a termelő beruházásokat.
Lajoss
2023. november 06. 12:58
Kína hulladéklerakó-helye az ország.
lájkbajnok
2023. november 06. 12:28
„Bármilyen Magyarországra irányuló beruházást csak akkor jelentünk be, ha arról megállapodás születik” Esetleg megkérdeznétek a helyieket előtte?
need-info
2023. november 06. 12:11
A jó minőségi gumikra mindig van igény... :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!