Szinte biztos: Demeter Szilárd marad a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője

2023. november 18. 10:44

Nincs más pályázó.

2023. november 18. 10:44

A Kulturális és Innovációs Minisztérium közleménye szerint a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetői pozíciójára kiírt pályázati felhívás benyújtási határideje 2023. november 16-án 17 órakor lejárt.

A vezetői posztra egyetlen pályázat érkezett, 

benyújtója Demeter Szilárd Csaba – olvasható a közleményben.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. november 18. 13:12
És? Ez faj vkiknek! Tetszettek volna pályázni! Demeter remek ember!
Skywalker_bp
2023. november 18. 12:01
@Squaline: “Egyes üresfejűek bármilyen újhullám gagyit marketing önkarrier szempontból tolnának (Rogán slepp), mások a vasarnapi mise és ebéd, majd wass Alberten merengés ködéből fanyalognak. (Semjén slepp). ” Nocsak! Kibeszélsz? Sleppjeitek vannak szerinted is? Szerinted is hazugság, amikor misére jártok és te is tudod hogy Vass Albert max NB III? Mi történik itt kérem?
Héja
2023. november 18. 11:29
Csurka rég megmondta: "A ballibek nem pályázni akarnak, hanem beülni a zsüribe."
Squalline
2023. november 18. 11:24
Nagyon támadtàk belülről (állítólag Rogán), de úgy látom, csak sikerült megmaradnia. Nagy kedvencem az ürge. Sajnos sok az üresfejű képmutató karrierista, a màsik véglet pedig az avíttas magát konzervatívnak mondó vén fasz. És akkor még a lipcsi - bolsi vonal felé se lehet egyszerűen minden ajtót bezárni. Ezek között egy ilyen eredeti figurának, mint Demeter, nem lehet könnyű dolga. Fiatalos, de szót ért az öregekkel is, műértő, korrekt, tisztában van a világgal, a művészeti értéket képes becsülni minden zavaró körülmény ellenére is. Moslék oldalon alapból gyűlölik, mert kell és mert nem az a belpesti káderművész belterjes fajta (a baloldali "kultúra" ez a nulla és aki nem innen jön azt gyűlülik, vagy max időleges udvari bolondnak "befogadják"). Jobboldalon meg sokan nem értik. Egyes üresfejűek bármilyen újhullám gagyit marketing önkarrier szempontból tolnának (Rogán slepp), mások a vasarnapi mise és ebéd, majd wass Alberten merengés ködéből fanyalognak. (Semjén slepp). Nehéz ügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!