Csák János üzent a Nemzeti Színházban balesetet szenvedett színészeknek

2023. november 12. 21:02

Mindkét színészt műteni kellett a kórházba érkezésük után. Állapotuk súlyos, de nem életveszélyes.

2023. november 12. 21:02

Csák János kulturális és innovációs miniszter Facebook bejegyzésben üzent a Nemzeti Színház két színészének, akik súlyos balesetet szenvedtek a pénteki Rómeó és Júlia előadáson.

„Együttérzésemet küldöm, és mielőbbi gyógyulást kívánok a Nemzeti Színház balesetet szenvedett művészeinek!”

 – írja bejegyzésében a miniszter.

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, pénteken baleset miatt szakadt félbe a Rómeó és Júlia előadás a Nemzeti Színházban. A balesetet szenvedett művészeket, Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót a helyszínre érkező mentők ellátták, majd kórházba szállították. A szombat esti Körhinta című előadás, illetve a vasárnap estére meghirdetett Woyzeck című színdarab is elmaradt, mivel a fent említett színművészek nem tudtak színpadra lépni.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci-9-9
2023. november 13. 08:23
Ha többször szóltak az igazgatónak (mindegy, hogy ki az), hogy mozog az állvány / dsíszlet/ bárminek hívják, akkor az balesetveszélyes volt. Ebben az esetben nem nehéz megszédülni, leesni onnan. Az igazgató és a műszaki vezető is vétkes.
ördöngös pepecselés
2023. november 13. 06:30
az elkeseredettségből látom hogy a dollárellenzék utolsó reménye az hogy Orbán emiatt a baleset miatt bukik
Kormánypárti2
2023. november 12. 22:38
Csak meg kérdezem az itteni félhülye ballibsiktől is, hogy szerintük Vidnyánszkinak foglalkozás egészségügyi végzettsége, orvosi diplomája is van? Mert máskülönben sok köze nincs ahhoz hogy a vén színésznek kiment az agyából a vér valamiért.
Kormánypárti2
2023. november 12. 22:35
Szóval az öreg csóka farka felállt mikor megfogdosta a fiatal puncust, de a vérnyomás már nem volt toppon, ezért zakóztak egyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!