Hont: Fel kell készülni egy kifejezetten ellenséges Varsóra (Videó)

2023. október 17. 09:43

Az újságíró arra is kitért, szerinte jól jött-e Orbán Viktornak a lengyel választás kimenetele.

2023. október 17. 09:43

Az Öt hétfői adásának vendégei Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró voltak. Az adás során többek között a vasárnap Mandiner által élőben közvetített lengyelországi választás is szóba került.

Ezt is ajánljuk a témában

Hont: Orbán Viktornak nem jött jól

A lengyel választás eredményével kapcsolatos információkra reagálva Hont András elmondta: a lengyel választás eredménye szerinte Orbán Viktornak „nem jött jól, ez fog gondot okozni az elkövetkezendő időszakban, ez egy feladat lesz számára.”

Fel kell készülni egy kifejezetten ellenséges Varsóra”

húzta alá az újságíró.

Az adás említett részletét itt nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

 

***

 

Kapcsolódó cikkek a Lengyel választás aktában.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bokrosbirka
2023. október 17. 15:00
Szerintem meg jól jött a patásnak a Tuskó kormány. Az elején még megkapják az EU-s pénzeket nagy lesz az öröm, de ha jön az ukrán gabona, a migráns százezrek, a buzulmán lobby, akkor lesz kire mutogatni. Moslékzabálókra szavaztok úgy jártok, mint a lengyelek, kiteszik a seggeteket meg gyermekeitek seggét az ablakba a buzulmánoknak.
Frakk a macskák réme
2023. október 17. 13:44
Hogy lőttek a vétópoltikánknak? Annak úgyis vége lett volna, megszüntetik a vétójogot. Többségi (azaz német és francia) döntéshozatal lesz. Az igazi katasztrófa, hogy ennyi hülye él Lengyelországban. A háborús pszichózis ezt tette velük.
prokopekladomer
2023. október 17. 12:05
A lengyelek saját maguk isszák meg a levét, nem mi.
makapaka2
2023. október 17. 11:48
Tusk egy igazi politikai prostituált, de ha ez kell a lengyeleknek, sajnálom őket, mert rosszul járnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!