Ránk, emberekre nem jut. Jár, de nem jut

2023. szeptember 30. 09:27

Cégvásárlására persze van pénz.

2023. szeptember 30. 09:27
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem engedheti meg magának a költségvetés a nyugdíjak egyébként törvény szerint járó megemelését - mondta tegnap a kormányfő. 
Nem ő felelős végső soron a költségvetésért? Nem ő döntött a tavalyi választás előtt mindenféle extra kedvezményről és juttatásról? 
Ugyanakkor megengedhette magának a költségvetés az egyébként veszteséges Vodafone megvásárlását, és éppen mostanában tettek ajánlatot a ferihegyi repülőtér megvásárlására. 
Aztán tudjuk, hogy nem engedheti meg magának a költségvetés a tanárok fizetésemelését, a minimális nyugdíj és a családi pótlék emelését sem.
Ránk, emberekre nem jut. Jár, de nem jut. Cégvásárlására persze van pénz. 
Ugye kinek mi a fontosabb.”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2023. október 01. 23:47
neked honnan volt pénzed cégvásárlásra, te hajdan csóró pápai geciputtony?
Menhetten
2023. október 01. 13:53
Orbán és a mocskos kormánya 2011-ben megváltoztatta az alaptörvényt és kivették a kötelező társadalombiztosítást és a kötelező nyugdíjat! Azóta a nyugdíj csak adható!.. Ezzel bűncselekményt követtek el! Sajnos az emberek nagy többsége nincs ezzel tisztában.. Ha ez a rohadt, kizsákmányoló kormány marad, ez hamarosan be is következik! Ideje lenne felébredni, emberek!..
irmag2
2023. október 01. 13:46
Ne révedezz. a múltad eltörölhetetlen!
Menhetten
2023. október 01. 09:07
Orbán trükközik a nyugdíjakkal! Az év közben visszatartott nyugdíj emelésekből finanszírozza az év végi nyugdíj-prémiumot, ami mindenképp megilletné a nyugdíjasokat! Ez NEM Orbán ajándéka, hanem a Bajnai kormánynak köszönhetően JÁR! minden nyugdíjasnak!..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!