Ne engedjétek, hogy lecseréljenek benneteket

2023. augusztus 07. 17:18

Higgyetek benne, hogy az élet több, mint önmagunkért lenni.

2023. augusztus 07. 17:18
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Természetesen minden eszközzel küzdünk Európáért, ami számunkra több, mint egy földrajzi fogalom.
Európa a világ egy különleges helye, amelynek sajátos, megismételhetetlen kultúrája, hagyományai, szokásai és izgalmas története van. 
Ahogy ezt a sajátos helyet és helyzetet az európai népek teremtették meg, úgy csakis ők tarthatják fenn. 
Európainak lenni ugyanis több mint útlevél kérdés!
Ne engedjétek, hogy lecseréljenek benneteket; higgyetek benne, hogy az élet több, mint lenni önmagunkért; egy időfolyam részei vagytok, és ahogy a jövőnek, úgy a múltnak is számadással tartoztok arra a kérdésre, hogy mivé lett hazátok, mivé lett Európa.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. augusztus 09. 13:03
Kötterkét szánalmas szoponcként, szinte nulla hszólással, miért kell szemlézni? Mert kell? Parancs?
Szvidrigajlov
2023. augusztus 08. 07:32
Ez öaffiszmuf (rasszizmus)! Bájkinek joga van bárholj éjlni, bájhofa vándojojni. Ety fínefbőjű (színesbőrű) faty egy mufflim uttyanojjan fép és hafnof közöfféget képef tejemteni, mint ety fehéj ejnyomó ciszhetejo kejesztény klímatyilkos jabszojgatajtó. Ajujópa mindekijé.
Ugandai Bubu
2023. augusztus 07. 20:59
Az akkugyárakbaan dolgoznia kell majd valakiknek, szóval a Kalergi-terv és az elázsiasítás szükségszerű lesz... Igaz, mi eleve félázsiai származékok vogymuk, az Árpád-ház is Afganisztánból gyütt. Nem beszélve a cigányokról, akik szintén ázsiaiak. Éljen a hun-kipcsak-indusmagyar kalergizmus!
Ez D-dúr és e-moll
2023. augusztus 07. 20:07
"ezt a sajátos helyet és helyzetet az európai népek teremtették meg, úgy csakis ők tarthatják fenn (...) Ne engedjétek, hogy lecseréljenek benneteket; higgyetek benne, hogy az élet több, mint lenni önmagunkért; egy időfolyam részei vagytok, és ahogy a jövőnek, úgy a múltnak is számadással tartoztok arra a kérdésre, hogy mivé lett hazátok, mivé lett Európa." No, de Kötter úr, pártunk és kormányunk most cserél le bennünket félmillió távol-keletivel! Már nem vagyunk nekik elég jók. Menjen el Hajdúszoboszlóra, Mikepércsre, Sárándra és nézze meg, hogyan kezdik belakni a vendégmunkások, amit a helyi lakosság csak dermedt döbbenettel szemlél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!