Erőszak a maximumon: három embert is bántalmazott egy tomboló férfi Győrben

2023. augusztus 31. 14:53

Minden ok nélkül bántalmazott két fiatalkorút és egy buszsofőrt.

2023. augusztus 31. 14:53

Három emberre támadt rá egy dühöngő férfi szerda este nyolc után Győr belvárosában – írta meg a Police.hu.

A rendőrség közölte, hogy a Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy helyi lakossal szemben, aki 2023. augusztus 30-án 20 óra 20 perc körül Győrben, egy Baross Gábor utcai szórakozóhely mosdójában egy 17 éves helyi fiatalembert arra szólított fel, hogy adjon neki 3000 forintot.

Azt követően, hogy az inzultált fiatal ennek nem tett eleget,

a követelőző férfi a könyökével, majd az öklével arcon ütötte,

amelynek hatására a megtámadott fiú végül átadta a kért összeget.

Az elkövető ezután távozott a bárból, és a Szabadsajtó utcában – minden előzmény nélkül – nekifutásból, hátulról tenyérrel nyakon csapott egy 16 éves győri fiút, majd a felsőtestét leszorítva beletérdelt a sértett arcába.

A fiú a dühöngő férfi szorításából sikeresen kirántotta magát, így el tudott menekülni a helyszínről.

Mint írták, az ámokfutó vélhetően ettől még nagyobb haragra gerjedt, és dühét egy közeli ház ereszcsatornáján vezette le, amelyet letépett az épület oldaláról.

Ezt követően sem hagyta abba

Ezen a ponton még még nem ért véget a történet. Folytatta tombolását a férfi, a Hunyadi utcában lévő autóbusz-pályaudvarhoz érve egy parkoló busz oldalát és első szélvédőjét öklével többször megütötte, majd a járműben tartózkodó 55 éves sofőrt is zaklatni kezdte. A gépkocsivezető segítségére siető

biztonsági őrrel és a sofőrrel is dulakodni kezdett,

amelynek során a járművezetőt meglökte, aki a földre esett, és beütötte a fejét, megsérült.

A rendőrség közölte, hogy ezt követően a biztonsági őr lefogta a feldühödött férfit, akit az időközben odaérő járőrök 21 óra 26 perckor elfogtak, és előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. szeptember 16. 19:33
Szerintem van helye a halálbüntetésnek. Undorodunk tőle erkölcsileg, de a közveszélyt okozók előbb-utóbb úgyis megint bajt csinálnak. A kiskorú sérelmére elkövetett cselekedetekre nincs és nem is lehet mentség, örökre sokkban fognak élni, s a támadás mértékétől függően ki tudja még milyen egyéb egészségkárosodással. Aki mobillal felvette a csajokat a wc-n, de hozzájuk se ért, 2 évet fog kapni, de ez a gyerekeket hátulról leütő meg arcába könyökölő mocsok meg meg fogja úszni egy ejnye-bejnyével....valami ezt súgja és láttunk már sok hasonlót.
Málaga21
2023. augusztus 31. 20:02
"helyi lakos" Kossuth utca vagy Bán Aladár?
Szvidrigajlov
2023. augusztus 31. 18:37
Ukrán diplomata? Győrben?
HunCsz
2023. augusztus 31. 18:33
Egy drogos romairól lehet itt szó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!