A rendőrség bemutatja: mindenhova IS eljut a drónokkal

2023. augusztus 09. 09:13

Mindent látnak, mindent rögzítenek, derül ki a TikTok-videóból.

2023. augusztus 09. 09:13

A rendőrség TikTok-videóban mutatja be, miért jó, hogy drónokat használnak. Így mindent látnak felülről, mindent rögzítenek, mindenhova Is eljutnak vele – mondják.

Nyitókép: Képernyőfotó/TikTok

 

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. augusztus 09. 13:36
Nem jó vicc ezekben a jórészt drónokkal viselt háborús időkben..
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 09. 12:03
...csakhogy ez jogellenes. Ehhez engedélyt kell előzetesen kérni. Amennyiben nem történik meg, jogellenes. Nem, hogy nem büntethet a rendőrség de kártérítést kell fizetnie. Csak egy ügyvéd kérdése az egész. Még dicsekszenek is vele. Ilyen alapon bekamerázhatnának bárkinek a privátszférájába. Ez még az uniós demokráciákban is súlyos jogsértés. Drónozni kizárólag a magánterületeden lehet engedély nélkül. Még Magyarországon is. Még a rendőrségnek is. Nekik meg főleg. Igaz, a csicskákat jelzés nélküli külföldi "rendőrök" verték véresre mert nem akarta hazamenni hiába unták meg. Hahahaha!
Tuners
2023. augusztus 09. 11:11
Még rúgjál bele az amúgy IS földön fekvő magyar nyelvtanba. Valami noname kommentelőtől - oké, valamit így publikálni - gáz. Persze én nem vagyok Pressman, nem akarok beleszólni a címadásba. 😃
quantum
2023. augusztus 09. 10:55
Nevetséges kattintás vadászat folyik a Mandineren
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!