Rengetegen kíváncsiak Budapest új látványosságára

2023. július 22. 16:58

Az igen magas látogatószám elérését segítette a Múzeumok Éjszakájának közönsége is.

2023. július 22. 16:58
A Pénzmúzeum Panoráma Terasza

2023. június 16-án új attrakcióval bővült a Pénzmúzeum és Látogatóközpont kínálata – írta meg az Infostart.

A Pénzmúzeum Panoráma Terasz megnyitásának célja egy unikális épület tereinek szélesebb körben történő megismertetése.

Ezt is ajánljuk a témában

A fenti cél érdekében tett első lépés az „Évszázados értékünk – Korcsolyapályától a Pénzmúzeumig” elnevezésű új, időszaki kiállítás átadása volt április közepén. A tárlat az ingatlan múltján és jelenén keresztül Sándy Gyula építészmérnökre helyezi a fókuszt.

A második fontos állomás az ingatlan Széll Kálmán tér felöli tetőteraszának megnyitása.

Innen és a körtoronyból történő lepillantással a vendégeknek lehetősége nyílik új perspektívából szemlélni a várost.

Az Infostart azt is közölte, hogy a Pénzmúzeum Panoráma Teraszra a megnyitását követő első hónapban tízezer látogató volt kíváncsi. Az igen magas látogatószám elérését segítette a Múzeumok Éjszakájának közönsége is, ekkor közel 3000 fő volt kíváncsi az intézményre.

Nyitókép: Facebook

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dave
2023. július 22. 20:48
Akárhogy nézem, ezen oldal alatt épül, szépül az ország. Legfőképpen Budapest,ahova öntjük a milliárdokat, de köszönöm, elismerés nincs. Sőt, mert mi megérdemeljük! A szar, semmi oldal ( mert hamis lenne minden más jelző, baltol, liberálisig) csak mindig és mindig pusztít, lenyom a pöcébe.
bagira002
2023. július 22. 20:00
Elmebajos gurulódollárosok ismét dolgoztak . ,,Gyerekkoporsó Orbán Viktor házánál – A rendőrség is kiment, mialatt a miniszterelnök Tusnádfürdőn volt,, https://www.blikk.hu/politika/magyar-politika/gyerekkoporso-orban-viktor-haza-tiltakozas/c99n8qh
Jack Reynor
2023. július 22. 17:32
Ez igen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!