Orbán Viktor elárulta, hogy miért olyan fontos Recep Tayyip Erdoğan választási sikere

2023. június 03. 22:46

A magyar miniszterelnök felvázolta annak a veszélyét is, hogy mi történt volna, ha Erdoğan riválisa nyeri a választást.

2023. június 03. 22:46
null

„Magyarország számára jó hír, hogy Törökországnak továbbra is békepárti elnöke van. Gratulálok Erdogan elnök úrnak!” – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán.

A magyar miniszterelnök felvázolta annak a veszélyét is, hogy mi történt volna, ha Erdoğan riválisa nyeri a választást. „Ha nem ő nyer,

árulta el Orbán Viktor a mellékelt videóban.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 04. 19:37
Szardogán,Putler,és a kis csüngőhasú..a világ szégyenei.
Proxima Centauri
2023. június 04. 13:24
Hál'Allahnak legalább a türk hűség még működik... Hogy mondják törökül, hogy bratanki? Mert szerbül már nem biztos, hogy érdemes negtanulni....
Pierre
2023. június 04. 09:04
hibrid rezsimek egymás elcsalt választási sikereinek örülnek. Így nincsenek egyedül. Ettől legitimizálva érzik magukat. Ezért fontos.
pipa89
2023. június 04. 08:42
A lényeg, hogy a világháborús fék vagy lassító tényező megmaradt. Még kevesek vagyunk együtt is megállítani az eszkalációt, de legalább maradt remény a fordításra. A békepártiaknak össze kell fogni nyilvánosan és egy békekonferenciát tartani. Sürgősen meg kell fordítani a közhangulatot a bolygó nyugati felén. Ehhez el kell jusson az emberekhez a tény, hogy mi folyik valójában és mi a tét. Át kell nyúlni a FOS fején!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!