Orbán Viktor egy súlyos beteg magyar kisfiúval találkozott Montenegróban

2023. június 27. 11:58

A róluk készült közös képet Csányi Sándor örökítette meg.

2023. június 27. 11:58
null

A Ments Életet Alapítvány segítségével a daganatos betegségből gyógyuló, autista kisfiú, Dávid a bátyjával, Ádámmal, édesapjával, Andrással, valamint további 29 gyermekkel és azok hozzátartozóival eljutott a magyar futballválogatott Montenegró elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőjére – írta meg a Blikk.

Mészáros Dávidnak felejthetetlen marad a kirándulás, mert a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor segítségével sikerült képet készítenie a meccsen Orbán Viktor miniszterelnökkel.

„A buszozás nagyon fárasztó volt, csak egy-egy órát tudtam aludni,

– mondta a kisfiú.

Először a testvére, később ő maga is odament a VIP-ben helyet foglaló Orbán Viktorhoz, hogy egy közös fotót készítsen vele. Dávidnak a csontrák miatt el kellett távolítani a bal felkarcsontját, amit a váll- és a könyökcsontjához rögzített távtartóval helyettesítettek az orvosok, ezért nem tudott egyszerre a lelátó kerítésébe kapaszkodni és a telefonját is használni.

„Nagyon kedves volt a miniszterelnök, látta, hogy kissé imbolygok, hiszen egy vékony deszkára kellett felállni, hogy a közelében legyek, ezért azt mondta: »Gyere ide, megfoglak!«, átkarolt és megtartott, majd mosolyogva várta, hogy elkészüljön a kép. Ilyen emléke azért nem sok embernek van rajtam kívül” – mesélte el a közös fotóval kapcsolatos emlékét Dávid.

Nyitókép: Blikk

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xplorator
2023. június 27. 17:18
jó egészséget kívánok Dávidnak és hosszú, boldog életet!
bandee1
2023. június 27. 16:54
Gyógyulj meg!
Szeredai
2023. június 27. 16:52
Áldás, békesség, nagyon szép életreszóló emléket kapott a kisfiú, jó egészséget kívánok neki!
Trüpéma
2023. június 27. 16:13
Isten áldjon Dávid! Gyógyulj meg! Van egy ismerősöm, aki csontrákos volt kislányként, most már több mint 30 éves, meggyógyult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!