Végre kiderült az M3-as metró végleges átadásának időpontja

2023. május 02. 21:43

A felújítási munkálatok már öt és fél éve tartanak.

2023. május 02. 21:43
null

Márciusban írtuk meg a Mandineren is, hogy az öt és fél éve tartó felújítási munkálatok után végre hétköznaponként újra közlekedik a 3-as metró Kőbánya-Kispest és Újpest-központ között – majdnem a teljes vonalon.

A Budapesti Közlekedési Központ korábban azt közölte, hogy a Nagyvárad téren és a Lehel téren még tart a felújítás, ezért ezeken az állomásokon nem állnak meg a szerelvények.  

 

 

 

Most Karácsony Gergely főpolgármester bejelentette:

Megvan a végső dátum:

áll a Facebook-bejegyzésben.

 

 

 

 

Nyitókép: Karácsony Gergely közösségi oldala

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lbs0420
2023. május 03. 15:51
Majd, megtapasztaljuk -esetleg!Ha nem jön össze akkor viszont újabb hosszabbítás jön! Vagy időleges állomáslezárások a felmerült hiányok pótlása végett! A Blaha Lujza téri - a Szet Rókus kórház melletti nagy dérrel -dúrral átadott nyilvános WC sem működik! Az átadáskor sem működött! Nagy kár,hogy a lemoshatatlan vigyorú semmire nem alkalmas főpolgármesterre - a klozettal való szelfizés közben - nem jött rá a visszatarthatatlan hasmenés! Az mekkora poén lett volna!
kolozsv
2023. május 03. 08:29
"május 22-én átadjuk az M3 metró teljes vonalát és minden állomását az utasforgalomnak" Délután 2-kor, az ünnepélyes átadás után? Hogy még azon a hétfő reggelen is kicsit betartsatok a sok százezer utasnak?
darázs
2023. május 03. 07:14
"május 22-én átadjuk" én elhiszem mert az év nincs odaírva
Obsitos Technikus
2023. május 03. 06:52
Szerencsétlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!