Az ATV élő adásában esett össze Kis-Benedek József

2023. március 22. 21:58

A csatorna az eset után rögtön reklámszünetet tartott.

2023. március 22. 21:58
null

Az ATV Mai téma című műsorában szerda este élő adásban esett össze Kis-Benedek József katonai szakértő. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) 74 éves oktatójának állapotáról egyelőre nincsenek információk, a csatorna az eset után rögtön reklámszünetet tartott – számolt be az Index.

Frissítés

Lapunk kereste az ATV-t, a csatorna az alábbi közleményt juttatta el hozzánk:

Kis-Benedek József a ma esti MaiTéma élő adása közben rosszul lett, rögtön megszakítottuk adásunkat, a kollégáink azonnal mentőt hívtak, akik gyorsan kiérkeztek a televízió székházába és szakszerűen ellátják.

A továbbiakról várhatóan holnap reggel adnak tájékoztatást.

Frissítés 2.0

A Telexnek az egyik beszélgetőtárs, a momentumos Tompos Márton 22 óra után a helyszínről azt mondta, Kis-Benedeket ellátták a mentők, és már jól van, szerencsére nem ütötte meg magát az ájuláskor.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2023. március 23. 09:23
Mielőbbi jobbulást!
Halder
2023. március 23. 09:21
Nem értek vele egyet sok mindenben, de alapvetően nem a patkány magyar ellenes ember típus. Sajnálom ami történt, borzalmas lehetett főleg a hozzátartozóknak ezt nézni a tvben és aggódni. Jobbulást !!!
Agybeteg Fideszes2
2023. március 23. 08:36
Ezt írod....... Hihetetlen mennyi oltásimádó agyhalott van itt még mindig . Nem lehet őket kigyógyítani az oltásimádatból. Mégis a józanabbak látják már az oltások mellékhatásait, hogy felborulnak az emberek. Egyértelműen károsítja a szervezetet ez az oltás.........Bírom amikor önkéntes virológusok osztják az észt azoknak akik tapasztalt iskolázott virológusok tanácsára beoltatták magukat.Persze te vagy az is aki összeesküvés elméleteket osztó egészségügyi analfabéta influenszerekre hallgatva itt és más közösségi helyeken mantrázza a marhaságait. Persze szerinted bárki aki beoltatta mágát és összeesik az az oltás következménye. Hogy mekkora egy marha vagy
Mirákulóziai Mikmuk
2023. március 23. 08:22
Hihetetlen mennyi oltásimádó agyhalott van itt még mindig . Nem lehet őket kigyógyítani az oltásimádatból. Mégis a józanabbak látják már az oltások mellékhatásait, hogy felborulnak az emberek. Egyértelműen károsítja a szervezetet ez az oltás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!