Nyomozást rendeltek el az Eötvös József Gimnázium körüli botrány kapcsán

2023. január 26. 17:16

Egyelőre nem világos, hogy valóban az történt-e, ami a felvételen hallatszik.

2023. január 26. 17:16
null

Ahogy arról a Mandiner korábban beszámolt, hangfelvétel kering arról, hogy pénzért akarnak bejuttatni egy diákot az Eötvös Gimnáziumba. Akkor azt is írtuk: egyelőre nem világos, hogy valóban az történik-e ami a felvételen hallatszik, ezért lapunk kérdésekkel fordult az érintettekhez. A rendőrség szerdán még azt írta válaszában, hogy az ügy kapcsán nem érkezett hozzájuk feljelentés. 

Az Index csütörtökön megjelent cikke szerint azonban miután „a Belügyminisztérium a médiatartalom-szolgáltatók híradásaiból értesült az ügyről”, a Budapesti Rendőr-főkapitányság elrendelte a nyomozást.

Nyitókép: Facebook

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Káj-Ármin
2023. január 30. 16:55
Simán eldönthető a dolog, meg kell nézni kik járnak oda, és milyen (értsd hány pontos) felvételit írtak... Ennyi lenne, tisztába tenni az ügyet, minden más csak parasztvakítás...
Almassy
2023. január 26. 22:15
Itt képzik ki a következő generáció korrumpálhatóit?! Nos, ilyen mesterekkel könnyű.
18.0 fok
2023. január 26. 20:21
"Egyelőre nem világos, hogy valóban az történt-e, ami a felvételen hallatszik." érdekes, hogy a városháza-ügyként elhíresült kipukkant lufi esetében a mandinernek még az is világos volt, ami a felvételen el sem hangzik. csak nem ismerős dolgozik az iskolában, mandiner?
nyugalom
2023. január 26. 19:46
Moss et lesz az arnyék oktatasi minisztere!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!