Új vezető a Fővárosi Vízművek élén

2022. december 20. 17:12

Csörnyei Géza veszi át az egy hete lemondott Keszler Ferenc helyét.

2022. december 20. 17:12
null

Január 1-jétől Csörnyei Géza a Fővárosi Vízművek megbízott vezérigazgatója – tudatta a Fővárosi Vízművek az MTI-vek.

A társaság üzemeltetési igazgatóját a Fővárosi Vízművek igazgatóságának elnöke bízta meg a társaság operatív vezetésével, a vezérigazgatói feladatok ellátásával, miután a cég vezetője, Keszler Ferenc egy hete bejelentette távozását – olvasható a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2022. december 20. 22:21
Ő volt az üzemeltetési igazgató. Kicsit suk-süköl, ami a kisebbik baj. A nagyobb az, hogy azt állítja, a budapesti víz iható. Csak belecsorgatjuk a pohárba, és beöntjük a fejünkbe. Esetleg ha egyszer, teljesen véletlenül, valamilyen fatális félreértés folytán, megkóstolná az osztrák csapvizet, ugyanezt mondaná, a mundér becsülete ugyebár, meg a Szent Szabványok és az Uniós Direktívák, de hogy ő maga többet nem inna belőle, az teljesen biztos. A rossz víz minőség okolható például a rákos megbetegedések magas arányáért és a várható élettartam megzuhanásáért. Plusz a pocsék minőségű élelmiszer meg a kalandos életvitel, de ezeket most nem tárgyaljuk. Nézzük azokat a szennyezőket, például nehézfémek, amelyeket nem képes kiválasztani az emésztőrendszer, és csak gyűlnek, halmozódnak, akkumulálódnak. Vagy azokat a vegyipari molekulákat, amelyekre nem létezik se szabvány, se vizsgálat. Vagy próbáljunk meg leadni az akkreditált állami laborba egy víz mintát saját költségünkön elemzés céljából, mintavétel helyének és céljának megjelölése nélkül. Na, még mindig iható a budapesti víz? Egyszer biztosan...
Falfirka
2022. december 20. 18:03
oszt ez kinek a kije?
Nehidd El
2022. december 20. 17:29
Úgy látszik, Keszler allergiás lett az ott köröző cápákra. Kellett keresni valakit, akinek erősebb gyomra van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!