Kunhalmi szerint Ujhelyi már vissza is térne az MSZP-be

2022. október 10. 10:22

Az MSZP társelnöke szerint az EP-képviselő megbánta, hogy távozott a pártból. Kunhalmi tisztázta: vissza is fogadnák Ujhelyit.

2022. október 10. 10:22
null

Ellenzéki kerekasztalt sürget Kunhalmi Ágnes – írja az atv.hu. Kunhalmi szerint a kormánynak nem érdeke a feszültség csökkentése a közoktatásban, így a pedagógusok kifizetése sem, mert szerinte a polgári engedetlenséget megtorolva most megszabadulnak a nem-fideszes tanároktól.

Az MSZP társelnöke kérdésre válaszolva a DK belügyének nevezte a Dobrev Klára vezetésével megalakult árnyékkormányt, de hozzátette: az árnyékkormánnyal DK nem egy olyan ajánlatot tett, ami az egész ellenzéknek szólna. 

Kunhalmi Ágnest kérdezték Ujhelyi István MSZP-ből történő távozásáról is. Az MSZP társelnöke szerint akik Ujhelyit támogatták az MSZP „megszüntetésére” irányuló törekvéseit, azok se távoztak vele együtt a szocialista pártból. Ujhelyi István Kunhalmi szerint „vagdalkozik”, és a társelnök úgy látja:

az EP-képviselő megbánta, hogy távozott a pártból.

Arra a kérdésre, hogy ha Ujhelyi vissza szeretne térni az MSZP-be, akkor visszafogadnák-e, Kunhalmi Ágnes igennel válaszolt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asiati
2022. október 11. 13:56
Már megint Fletóra ittad magad Ágika.Nem a Pista hiányzik,hanem a pénz,amit mindig elfelejt utalni a számlátokra.Már az sincs amit eladhatnátok.A becsület meg már a múlté. Készüljetek ti is a búsba.
Dezsőke
2022. október 11. 09:02
Újhelyi nem hülye, akár a Fideszt is erősíthetné.
Dezsőke
2022. október 11. 09:01
békét
hátakkor
2022. október 11. 05:40
Újhülye a szegedi FIDESZ-be is jelentkezett, nem hívták vissza..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!