Fekete-Győrnek van egy rossz híre Hoppál Péter és Deák Dániel számára

2022. október 25. 20:29

A Momentum politikusa leszögezte: az oktatás kérdése nemzeti minimum.

2022. október 25. 20:29
null

„Van egy rossz hírem a Dr. Hoppál Pétereknek és Deák Dánieleknek: minél tovább hazudnak, annál többen fognak a diákok és a tanárok mellé állni” – kezdi Facebook-posztját Fekete-Győr András. A momentumos politikus szerint nem véletlenül nő hétről hétre a tüntetők száma, akik önerőből, alulról szerveződő középiskolásokból, tanárokból szülőkből állnak, olyan „hétköznapi magyar emberekről, akik a Fidesz tudásellenes országával szemben egy tudásalapú Magyarországon szeretnének élni” – fogalmaz a parlamenti képviselő.

Majd azt írja, „Hogy mennyire fáj az ő bátor kiállásuk a Fidesznek, azt jelzi, hogy egyre jobban belegabalyodnak a hazugságaikba”. S meg is magyarázza, szerinte egyszer azt állítják, csökken az érdeklődés, egyre kevesebben mennek ki a tüntetésekre, máskor azt, hogy csakis Amerikából pénzelhetik a tüntetéseket, máskülönben nem lenne kint ennyi ember. Egyszer azt állítják, a baloldal, és nem a diákok/tanárok állnak a tüntetések mögött, máskor azt, az ellenzék csak ráakaszkodik a tüntetésekre, amelyek amúgy teljesen jogosak – jelenti ki, majd hozzáteszi: „Egész pályás letámadást indítottak: minden hazugságot bevetnek, csak csökkentsék a tiltakozások erejét”.

Végezetül azt tanácsolja, hogy „Itt lenne az ideje, hogy gyűlöletkeltés és lejáratás helyett a Fidesz ne az országgal szemben dolgozzon, hanem megértse végre: az oktatás nem bal- vagy jobboldali kérdés, hanem nemzeti minimum”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2022. október 26. 18:17
Girnyonak nem voltak évf.tarsai? Milyen diplomaja van? Azt allitja, jogasz! Apuka vette? Anyuka masolta? Kivel, kikkel vegzett ez a ....?
Vakfolt
2022. október 26. 13:52
Miért kell ezt a baromarcú kretént szemlézni?
csjanos
2022. október 26. 11:20
....fekete győr kinyalhatja nekik....pfuj
lutra
2022. október 26. 10:45
Rossz hírem van Fegyőrnek: az a nemzeti minimum, hogy a libernyákokat el kell takarítani az oktatás közeléből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!