Megszerezte első győzelmét a női vízilabda-válogatott

2022. augusztus 30. 14:26

A magyar csapat legközelebb csütörtökön a házigazda horvátokkal találkozik.

2022. augusztus 30. 14:26
null

Két vereség után megszerezte első győzelmét a magyar női vízilabda-válogatott, amely kedden a németeket verte 26-4-re a Splitben zajló 35. Európa-bajnokságon.

Bíró Attila szövetségi kapitány olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes együttese az első két rangadóhoz képest jóval szerényebb képességű riválissal találkozott a harmadik fordulóban, ennek megfelelően önbizalomnövelő sikert aratott úgy, hogy egyszer sem került hátrányba és csupán egyetlen mezőnyjátékosa maradt gól nélkül. A női tornán szereplő 12 csapatot két hatos csoportba osztották, melyekből az első négy jut a negyeddöntőbe. A magyarok legközelebb csütörtökön a házigazda horvátokkal találkoznak 17.30-tól.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. augusztus 30. 18:30
Mentálisan rendben ez a csapat? A görögöttől elszenvedett szoros vereség után egy teljes összeomlás? Nehéz meccs lesz a horvátokkal... Bizony nálam több az aggodalom, mint a bizalom, de nyerjenek a lányok, mert a magyaroknak nyernie kell.., mindig!
Ninini
2022. augusztus 30. 16:06
Gratula lányok!
Reszelő Aladár
2022. augusztus 30. 16:05
Ha csak egy szar meccsük van, akkor reméljük a hollandok elleni volt az. A továbbjutás nincs veszélyben, ha pedig komoly terveink van, akkor mindenkit meg kell verni. A VB-n mi voltunk Európa legjobb csapata, ezt kell bizonyítani most is! Hajrá!
Lombi
2022. augusztus 30. 15:54
Az ekső vereség belefért. Jól játszottak, egy góllal kikaptak van ilyen. Na de a második... Remélem magukhoz térnek. Jó kis csapat ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!