Demeter Szilárd: Orbán Viktor katonája, Rogán Antal szövetségese vagyok (VIDEÓ)

2022. május 31. 07:09

A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója volt a Partizán legutóbbi vendége.

2022. május 31. 07:09
null

„Demeter Szilárd menetrendszerűen kiborítja a kormányoldallal nem szimpatizálókat, mi viszont nem kárhoztatni, hanem megérteni szeretnénk, mit is ért például »a teljes kárpát-medencei magyar kulturális térnek a megszervezése«, mint stratégiai cél alatt. Közelebb kerültünk-e ennek megvalósításához azzal, hogy Orbán Viktor ötödik kormányában ismét van kulturális (és innovációs) tárca?

A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójaként (vagy számos egyéb pozíciónak birtokosaként) képes-e befolyásolni a várhatóan folytatódó kultúrharc csapásirányát? Erdélyi magyarként, politikai gondolkodóként, intézményvezetőként is kíváncsiak vagyunk mit gondol a friss szabólászlói alapvetésről, miszerint »a világ legjobb dolga magyarnak lenni«” – olvasható a videó leírásában, amelyet alább tekinthetnek meg teljes terjedelmében:

Nyitókép: YouTube

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. június 01. 09:40
"Demeter Szilárd: Orbán Viktor katonája, Rogán Antal szövetségese vagyok (VIDEÓ)" Ez mit jelenthet a magyar Magyarország szempontjából? Barátot, vagy ellenséget?
SandorL
2022. május 31. 14:31
Demeter Szilard nagyon intelligens szemely. Gulyas Marton hablatyol es hadarva rohan a belvarosi szurkeallomany utjan. Meg inkabb partkatona, mint barki. Nagyon jo, hogy van egy Demeter Szilardunk!
jánosbácsi
2022. május 31. 14:02
Magyargyűlölö ratyi Orbán Viktor katonája. :D
Trombitás Keresztély
2022. május 31. 13:06
Orbán katonája. El is mond mindent Orbán román óvónőképzőt végzett látens homoszexuális katonákból verbuvált hadseregéről! 💅
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!